Caosept kézfertőtlenítő folyadék 5L

Raktáron
Raktárkészlet:
116 kanna
Caosept kézfertőtlenítő folyadék 5L
Gyártó
CAOLA
Cikkszám
CSKF5
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
10 591,8 Ft
(8 340 Ft + ÁFA) / kanna
Leírás
Alkalmazási terület: higiénés kéz- és bőrfertőtlenítésre alkalmazható. Antimikrobiális spektrum: baktericid, tuberkulocid, fungicid és virucid hatás. Felhasználási kör: Lakossági és professzionális.

Használata: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Higiénés kézfertőtlenítés: 5 ml terméket juttatunk a kézre, melyet alaposan eldörzsölünk. Behatási idő: 1 perc. Bőrfertőtlenítés: A fertőtlenítendő bőrfelületet a készítménnyel befújjuk vagy alaposan átitatott gézlappal áttöröljük. A készítményt hagyjuk rászáradni a kezelt bőrfelületre. Hatóanyag: Ethanol 63 m/m% (CAS-szám: 64-17-5, EU-szám: 200-578-6), Alkyldimethylbenzylammonium chloride; Alkyl(ethylbenzyl)dimethylammonium chloride 0,2 m/m% (CAS-szám: 68391-01-5, 85409-23-0, EU-szám: 269-919-4, 287-090-7)

Egyéb összetevők: propilén-glikol, pantenol, illat, víz

A készítmény terméktípusa: PT1

Veszély! Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Súlyos szemirritációt okoz! Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Gyerekektől elzárva tartandó! Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por, használható. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása! Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén: a sérültet vigyük friss levegőre. Ha a tünetek továbbra is fenn állnak, hívjunk orvost. Szembe jutás: A szemet azonnal bő vízzel öblítsük ki, legalább 15 percen keresztül, a szemhéj alól is. Forduljunk szemészhez, szakorvoshoz. Lenyelés esetén: a szájüreget azonnal ki kell öblíteni. Hánytatni tilos! Igyon 1-2 pohár vizet és forduljon orvoshoz. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött folyadékot megkötő anyaggal (pl.: homokkal, fűrészporral) itassuk fel és helyezzük megfelelő hulladéktároló edénybe ártalmatlanításig. Hő és gyújtó forrástól távol tartandó. Hulladékkezelés: A teljesen kiürített, vízzel kiöblített csomagolóanyag újra felhasználható, illetve kommunális hulladékként kezelhető. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt és annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni.Tárolás és eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös (< 37°C) helyen, nyílt lángtól és gyújtó forrástól távol a gyártástól számított 24 hónapig eltartható.NNK eng. sz.: HU-2020-IDEIGLENES-1-00009
Adatok
Termék típus
Kézfertőtlenítő gél
Szállítási idő
3 nap
EAN
5995000520335
Feldolgozási idő (nap)
3
Állag
Folyékony
Tulajdonságok
Alkoholos
Mennyiség
5 L
Darabszám/szett
1
Csomag tartalma
1 x kézfertőtlenítő folyadék
Parfüm
Zöld tea
Cikkszám
CSKF5
Tömeg
5 kg/kanna
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!