Caosept kézfertőtlenítő folyadék 5L

Raktáron
Raktárkészlet:
1 kanna
Caosept kézfertőtlenítő folyadék 5L
Gyártó
CAOLA
Cikkszám
CSKF5
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Figyelmeztetések
10 591,8 Ft
(8 340 Ft + ÁFA) / kanna
A vásárlás után járó pontok: 211,84 Ft
Leírás

Caosept kézfertőtlenítő folyadék 5L



Alkalmazási terület: higiénés kéz- és bőrfertőtlenítésre alkalmazható. Antimikrobiális spektrum: baktericid, tuberkulocid, fungicid és virucid hatás. Felhasználási kör: Lakossági és professzionális.

Használata: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Higiénés kézfertőtlenítés: 5 ml terméket juttatunk a kézre, melyet alaposan eldörzsölünk. Behatási idő: 1 perc. Bőrfertőtlenítés: A fertőtlenítendő bőrfelületet a készítménnyel befújjuk vagy alaposan átitatott gézlappal áttöröljük. A készítményt hagyjuk rászáradni a kezelt bőrfelületre. Hatóanyag: Ethanol 63 m/m% (CAS-szám: 64-17-5, EU-szám: 200-578-6), Alkyldimethylbenzylammonium chloride; Alkyl(ethylbenzyl)dimethylammonium chloride 0,2 m/m% (CAS-szám: 68391-01-5, 85409-23-0, EU-szám: 269-919-4, 287-090-7)

Egyéb összetevők: propilén-glikol, pantenol, illat, víz

A készítmény terméktípusa: PT1

Veszély! Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Súlyos szemirritációt okoz! Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Gyerekektől elzárva tartandó! Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por, használható. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása! Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén: a sérültet vigyük friss levegőre. Ha a tünetek továbbra is fenn állnak, hívjunk orvost. Szembe jutás: A szemet azonnal bő vízzel öblítsük ki, legalább 15 percen keresztül, a szemhéj alól is. Forduljunk szemészhez, szakorvoshoz. Lenyelés esetén: a szájüreget azonnal ki kell öblíteni. Hánytatni tilos! Igyon 1-2 pohár vizet és forduljon orvoshoz. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött folyadékot megkötő anyaggal (pl.: homokkal, fűrészporral) itassuk fel és helyezzük megfelelő hulladéktároló edénybe ártalmatlanításig. Hő és gyújtó forrástól távol tartandó. Hulladékkezelés: A teljesen kiürített, vízzel kiöblített csomagolóanyag újra felhasználható, illetve kommunális hulladékként kezelhető. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt és annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni.

Tárolás és eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös (< 37°C) helyen, nyílt lángtól és gyújtó forrástól távol a gyártástól számított 24 hónapig eltartható.

NNK eng. sz.: HU-2020-IDEIGLENES-1-00009
Adatok
Termék típus
Kézfertőtlenítő gél
EAN
5995000520335
Állag
Folyékony
Tulajdonságok
Alkoholos
Mennyiség
5 L
Darabszám/szett
1
Csomag tartalma
1 x kézfertőtlenítő folyadék
Parfüm
Zöld tea
Hosszúság
220 mm
Szélesség
160 mm
Magasság
280 mm
Cikkszám
CSKF5
Tömeg
5 kg/kanna
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Figyelmeztető mondatok
H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz
H302 Lenyelve ártalmas
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz
H400 Nagyon mérgező a vízi élővilágra
H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.