Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 ml

Raktáron
Raktárkészlet:
30 db
Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 ml
Gyártó
Immunetec
Cikkszám
ITF200
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
3 990 Ft
(3 141,73 Ft + ÁFA) / db
A vásárlás után járó pontok: 79,8 Ft
Leírás

Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 mlAz Immunetec Felületbevonó Fertőtlenítő Spray hatékony baktériumok, vírusok (lipidburkos és burok nélküli, pl.: H1N1, Norovírus*) és gombák (pl.:penészgomba) ellen. Hosszan tartó védelmet nyújt a gyakran érintett felületeken. A kezelt felületen 2 takarítás között inaktiválja a rákerülő kórokozókat.

Az Felületbevonó Fertőtlenítő Spray hasznos kiegészítője a háztartások higiéniai protokolljának. Az tradícionális takarítási és fertőtlenítési szokások nem hosszan tartó hatásúak, újra és újra meg kell őket ismételni a higiénikus környezet megteremtésének érdekében.
A Felületbevonó Fertőtlenítő Spray a takarítási procedúra utolsó lépéseként egy védőréteget képez a felületeken, melyen elpusztulnak a rákerülő kórokozók. Folyamatos védelmet nyújt a következő lemosásig, letörlésig. Segítségével a gyakran érintett felületek hosszú távon higiénikusak maradnak. (A gyakran érintett, de ritkán takarított felületeken akár egy héten át is védelmet biztosít **)

Az Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray felhasználási területei:
Gyakran érintett vagy ritkábban takarított területek hosszan tartó fertőtlenítésére kiválóan alkalmas. Pl.: asztal, kilincs, Konyha, wc ülőke, csaptelepek, szaniterek, csempék, lemosható felületek, szemetesvödrök, stb. Penészedésre hajlamos területek védelmére alkalmas.

Használat:
Permetezze le az előzőleg letakarított felületeket az Felületbevonó Fertőtlenítő Sprayvel, majd oszlassa el egy száraz mikroszálas törlőkendővel.
Enyhe matt fényű védőréteg képződik, mely a következő takarításig/letörlésig védelmet nyújt baktériumok, gombák és vírusok ellen is (lipidburkos és burok nélküli vírusok-H1N1, Norovírus-, penészgomba*).

A különleges összetételének köszönhetően megtapad a kezelt felületek felszínén és a benne található ezüst-ionok segítségével folyamatosan inaktiválja a felületére került kórokozókat (baktériumokat, gombákat vírusokat*), akár napokkal a felvitel után is. **
**Laboreredmények bizonyítják, hogy a kezelt a felületeken, takarítás nélkül, 1 hét elteltével sem tenyészett ki számottevő mennyiségű mikróba)

*Behatási idők: 30 mp: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, HIV Type 1 – Strain HTLVIIIB 1 perc: Herpes Simplex Type, VR-733 F(1) Strain Influenza 2 perc: VRE, MRSA, Escherichia coli O157:H7 10 perc: Trichophyton mentagrophytes, Influenza A VR-544 Hong Kong strain, Rhinovirus R37 VR-1147, Strain 151-1xa1
Adatok
Termék típus
Felületbevonó fertőtlenítőszer
EAN
ITF200
Állag
Folyékony
Tulajdonságok
Alkoholmentes
Mennyiség
200 ml
Darabszám/szett
1
Csomag tartalma
1 x fertőtlenítő spray
Parfüm
Aqua
Hosszúság
80 mm
Szélesség
50 mm
Magasság
220 mm
Cikkszám
ITF200
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!