Termék részletek


Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 ml


Nettó ár: 3 141,7 Ft
Bruttó ár: 3 990 Ft
Gyártó:
Immunetec
Cikkszám:
ITF200
Megjegyzés:
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék:
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
 • Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 ml  Az Immunetec Felületbevonó Fertőtlenítő Spray hatékony baktériumok, vírusok (lipidburkos és burok nélküli, pl.: H1N1, Norovírus*) és gombák (pl.:penészgomba) ellen. Hosszan tartó védelmet nyújt a gyakran érintett felületeken. A kezelt felületen 2 takarítás között inaktiválja a rákerülő kórokozókat.

  Az Felületbevonó Fertőtlenítő Spray hasznos kiegészítője a háztartások higiéniai protokolljának. Az tradícionális takarítási és fertőtlenítési szokások nem hosszan tartó hatásúak, újra és újra meg kell őket ismételni a higiénikus környezet megteremtésének érdekében.
  A Felületbevonó Fertőtlenítő Spray a takarítási procedúra utolsó lépéseként egy védőréteget képez a felületeken, melyen elpusztulnak a rákerülő kórokozók. Folyamatos védelmet nyújt a következő lemosásig, letörlésig. Segítségével a gyakran érintett felületek hosszú távon higiénikusak maradnak. (A gyakran érintett, de ritkán takarított felületeken akár egy héten át is védelmet biztosít **)

  Az Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray felhasználási területei:
  Gyakran érintett vagy ritkábban takarított területek hosszan tartó fertőtlenítésére kiválóan alkalmas. Pl.: asztal, kilincs, Konyha, wc ülőke, csaptelepek, szaniterek, csempék, lemosható felületek, szemetesvödrök, stb. Penészedésre hajlamos területek védelmére alkalmas.

  Használat:
  Permetezze le az előzőleg letakarított felületeket az Felületbevonó Fertőtlenítő Sprayvel, majd oszlassa el egy száraz mikroszálas törlőkendővel.
  Enyhe matt fényű védőréteg képződik, mely a következő takarításig/letörlésig védelmet nyújt baktériumok, gombák és vírusok ellen is (lipidburkos és burok nélküli vírusok-H1N1, Norovírus-, penészgomba*).

  A különleges összetételének köszönhetően megtapad a kezelt felületek felszínén és a benne található ezüst-ionok segítségével folyamatosan inaktiválja a felületére került kórokozókat (baktériumokat, gombákat vírusokat*), akár napokkal a felvitel után is. **
  **Laboreredmények bizonyítják, hogy a kezelt a felületeken, takarítás nélkül, 1 hét elteltével sem tenyészett ki számottevő mennyiségű mikróba)

  *Behatási idők: 30 mp: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, HIV Type 1 – Strain HTLVIIIB 1 perc: Herpes Simplex Type, VR-733 F(1) Strain Influenza 2 perc: VRE, MRSA, Escherichia coli O157:H7 10 perc: Trichophyton mentagrophytes, Influenza A VR-544 Hong Kong strain, Rhinovirus R37 VR-1147, Strain 151-1xa1
 • Termék típus
  Felületbevonó fertőtlenítőszer
  Szállítási idő
  3 nap
  EAN
  ITF200
  Feldolgozási idő (nap)
  3
  Állag
  Folyékony
  Tulajdonságok
  Alkoholmentes
  Mennyiség
  200 ml
  Darabszám/szett
  1
  Csomag tartalma
  1 x fertőtlenítő spray
  Parfüm
  Aqua
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  ITF200
  Státusz
  ÚJ