Elemek

PKCELL ELEMEK

A PKCELL Kína egyik vezető elem gyártója, már több, mint 15 éve. Hosszú élettartamú alkáli, nagy teljesítményű szén-cink és lítium elemek, valamint környezetbarát újratölthető akkumulátorok találhatók kínálatában. A gyártó 28000 m2-es ipar területtel, 500 dolgozóval és 20 nagysebésségű gyártósorral, kiváló minőségben és megfelelő termelési kapacitással elégíti az egyre növekvő piac igényeit. A minőségellenőrzést szigorú nemzetközi szabályozásnak megfelelően végzik. Az normál nem tölthető elemek máig nagy népszerűségnek örvendenek a háztartási eszközök áramellátása terén. Távirányítók, elemlámpák, lázmérők, mérlegek, játékok, szórakoztató technikai eszközök, és kézfertőtlenítő és folyékony szappan adagolók használatához egyaránt kínál megoldást.

Nézet:
Sorrend:
 

A márka története 1998-ra nyúlik vissza, amikor Lee Zhijiang fizikai mérnök felállította a Shenzhen PKCELL Battery Co., Ltd. céget. A PKCELL vezető és elismert elemgyártóként fejlődött a hazai és a külföldi piacokon egyaránt. A márka a Power King CELL -ből származik. Ez az akkumulátor királyát jelenti.

1997-ben Lee vezető mérnök volt a kínai fizika kutatóintézetben.
Egy nap üzleti céllal egy kisvárosba ment. Sajnos a szállodában áramkimaradás történt aznap éjjel, de neki egy sürgős szerződést kellett írnia. Volt nála kéznél a zseblámpa, de az nagyon hamar kikapcsolt. Végigjárta a környező utcákat, de nem talált megfelelő elemet, amivel a lámpa működtethető lett volna. A sötétségben mérgelődve azon gondolkodott, hogy vajon képes-e hosszú élettartamú elemeket gyártani és elterjeszteni az egész világon. A második évben lemondott stabil munkájáról, családja és barátjai véleményétől függetlenül. Aztán eljutott Shenzhenbe, hogy megvalósítsa álmát, és végül felállította a PKCELL márkát.

A folyamatos innováció nemcsak a versenyképes gyártás alapja, hanem a PKCELL fejlődésének lelke is egyben. A PKCELL 16 éve foglalkozik gyártással, kiválóságot és tökéletes egyensúlyt nyújt a tudomány és a technológia terén, folyamatosan tanul, frissít, és fejleszt.