Nedves törlőkendők

NEDVES TÖRLŐKENDŐK

A nedves tisztítókendők használatával még könnyebb a ház körüli takarítás. Kínálatunkban megtalálhatók a fürdőszoba, konyha, bútorok, gépjárművek, és kezünk tisztítására alkalmas törlőkendők. Méretük úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen megfeleljen az adott terület tisztán tartására. A visszazárható tasakban hosszú ideig kiszáradás mentesen tárolhatók. Válasszon speciális termékeink, például a wc-be dobható toalettkendő, vagy antibakteriális hatású kéztisztító kendő közül a kiváló személyi higiénia fenntartásához.

Aspect:
Ordonează după :

A NEDVES TÖRLŐKENDŐK HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI

A nedves törlőkendők használatánál nincs szükség külön vegyszerre. Az kendőket előre beitatják a tisztítási területnek megfelelő szerrel, a fürdőszobai vízkőoldó, konyhai tisztítókendőt pedig zsíroldó hatású szerrel. A takarítás egy lépésben megvalósítható nincs szükség öblítésre. A kendővel törölt felületről a tisztítószer elpárolog. A felület tiszta és csíkmentes marad, kellemes, friss illatot hagy maga után. A praktikus visszazárható tasakban hosszú ideig megörzik minőségüket és nem száradnak ki.

A tisztító kendők mellett ápoló hatású termékek is megtalálhatók, például bútorápoló és bőrápoló hatásúak. Az innovatív technológiáknak köszönhetően praktikusan és hatékonyan használhatók a ház körüli takarítási munkák elvégzésére.

SZEMÉLYI HIGIÉNIÁRA HASZNÁLHATÓ NEDVES TÖRLŐKENDŐK

A kéztisztító és toalettkendők gondoskodnak a maximális személyi higiéniáról, bőrápoló összetevőikkel védik a kezelt a felületet. Kis méretüknek köszönhetően bármikor hozzáférhetők. Tisztít és ápol. A mosdókban mindenképpen a toalettbe dobható típusok használatát. Ezek nem tartalmaznak műanyagot és lebomlanak a vízben, így nem okoznak dugulást a csatornarendszerben.

Kínálatunkban a Wet Wipe Kft. által gyártott Silky, Softy és Gorilla kendőket forgalmazzuk, melyek kiváló minőségüknek köszönhetően minden háztartás kedvelt terméke.

A háztartás körüli és személyi higiéniás termékek mellett professzinális fertőtlenítő hatású tisztítókendőket is forgalmazunk. Ezek kiválóan használhatók orvosi rendelőkben kéz és felületfertőtlenítésre egyaránt.