TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

OnlinePénztárca

Fizetési megoldás
Termék részletek


INNO-RAPID padozatisztító 1L


Nettó ár: 907 Ft
Bruttó ár: 1 151,9 Ft
Gyártó:
INNOVENG
Cikkszám:
IR1
Megjegyzés:
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék:
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Biztonsági adatlap:
 • - INNO-RAPID padozatisztító 1L
  - folyékony halmazállapotú, lúgos kémhatású, általánosan felhasználható tisztítószer koncentrátum, jó nedvesítő hatással, kézi és gépi felhasználásra
  - javasolt alkalmazási koncentrációk: erősen szennyezett felületek 2-5 % (200-500 ml/10 liter víz) / közepesen szennyezett felületek 1-2 % (100-200 ml/10 liter vízhez) / gyengén szennyezett felületek 0,5-1 % (50-100 ml/10 liter vízhez)

  Széles körben alkalmazható szer. Az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátó-ipar területén, korházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben, javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsír- és egyéb szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására van szükség. A szerből el kell készíteni a megfelelő hígítást oly módon, hogy a kimért koncentrátumot az előkészített vízbe kell önteni, és keveréssel homogenizálni. A hígítás gépi úton is elvégezhető. A hígítást célszerű langyos vízben végezni. A tisztító oldattal kell a felületről a szennyeződést eltávolítani. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.
 • Termék típus
  Padlótisztító
  Szállítási idő
  3 nap
  EAN
  5999024052469
  Feldolgozási idő (nap)
  3
  Használat 1
  Padló
  Állag
  Folyékony
  Mennyiség
  1 L
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  IR1
  Tömeg
  1,1 kg/db