TOP termékek
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


INNO-SPRINT univezális tisztító koncentrátum 5L

6 083 Ft + ÁFA
Bruttó ár: 7 725 Ft
Gyártó:
INNOVENG
Cikkszám:
ISPR5
Megjegyzés:
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék:
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
Biztonsági adatlap:
Nincs raktáron

Érdeklődjön

 • - INNO-SPRINT univezális tisztító koncentrátum 5L
  - javasolt alkalmazási koncentrációk: erősen szennyezett felületek 2-5 % (100-500 ml/10 liter víz) / közepesen szennyezett felületek 1-2 % (100-200 ml/10 liter vízhez) / gyengén szennyezett felületek 0,5-1 % (50-100 ml/10 liter vízhez)
  - A keveréket ne használja fa vagy parafa felületeken, egyéb kérdéses esetben, kis területen elvégzett felhasználás előtti alkalmazási próba szükséges.

  Széles körben alkalmazható kézi és gépi tisztítási technológiával is. Alkalmas különféle padozat felületek (laminált, kő, üveg, műanyag stb.) gyors és hatékony tisztítására. Univerzálisan használható felmosáshoz, lemosáshoz és áztató tisztításhoz az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátóipar területén, szociális intézményekben, és minden olyan területen, ahol a napi takarítás során hasznos a gyors száradás, a szennyeződések hatékony eltávolítása, valamint a csíkmentes száradás.
  El kell készíteni a megfelelő hígítású munkaoldatot, a kimért koncentrátumot kell az előkészített vízbe önteni, és keveréssel homogenizálni. A hígítást célszerű langyos vízben végezni. A hígítás és homogenizálás gépi úton is elvégezhető. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.
 • Termék típus
  Padlótisztító
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  ISPR5
  Tömeg
  5,2 kg/db