INNO-SPRINT univezális tisztító koncentrátum 5L

Nincs raktáron! Rendelhető!
INNO-SPRINT univezális tisztító koncentrátum 5L
Gyártó
INNOVENG
Cikkszám
ISPR5
Megjegyzés
A kép a valóságtól eltérhet
Biocid termék
Biocidok alkamazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutató!
7 725,4 Ft
(6 083 Ft + ÁFA) / db
Leírás
- INNO-SPRINT univezális tisztító koncentrátum 5L
- javasolt alkalmazási koncentrációk: erősen szennyezett felületek 2-5 % (100-500 ml/10 liter víz) / közepesen szennyezett felületek 1-2 % (100-200 ml/10 liter vízhez) / gyengén szennyezett felületek 0,5-1 % (50-100 ml/10 liter vízhez)
- A keveréket ne használja fa vagy parafa felületeken, egyéb kérdéses esetben, kis területen elvégzett felhasználás előtti alkalmazási próba szükséges.

Széles körben alkalmazható kézi és gépi tisztítási technológiával is. Alkalmas különféle padozat felületek (laminált, kő, üveg, műanyag stb.) gyors és hatékony tisztítására. Univerzálisan használható felmosáshoz, lemosáshoz és áztató tisztításhoz az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátóipar területén, szociális intézményekben, és minden olyan területen, ahol a napi takarítás során hasznos a gyors száradás, a szennyeződések hatékony eltávolítása, valamint a csíkmentes száradás.
El kell készíteni a megfelelő hígítású munkaoldatot, a kimért koncentrátumot kell az előkészített vízbe önteni, és keveréssel homogenizálni. A hígítást célszerű langyos vízben végezni. A hígítás és homogenizálás gépi úton is elvégezhető. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.
Adatok
Termék típus
Padlótisztító
Szállítási idő
3 nap
EAN
5999024052544
Feldolgozási idő (nap)
3
Használat 1
Padló
Állag
Folyékony
Mennyiség
5 L
Cikkszám
ISPR5
Tömeg
5,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!