BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

HACCP élelmiszeripari takarítóeszközök

2021.03.25 11:41
Igeax élelmiszeripari takarítóeszközök

ARICASA (IGEAX) - Élelmiszeripari takarítóeszközök

Kínálatunkban megtalálhatók olyan élelmiszeripari tisztító eszközök, melyek a HACCP rendszer egyik fő területén alkalmazandóak. Ezen termékek főként az élelmiszerfeldolgozás során használatosak. Tartósságuknak köszönhetően azonban megállják a helyüket bármilyen takarítási feladat során.

IGEAX (ARICASA) ÉLELMISZERIPARI TISZTÍTÓESZKÖZÖK

A HACCP rendszerről

A H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Points) célja az élelmiszer-biztonság elérése. Több területtel foglalkozik, melyek közül írásunkban a tisztítási folyamatban nélkülözhetetlen eszközökről ejtünk néhány szót.

A HACCP egy megelőzésen alapuló rendszer, amelyet az élelmiszeripar számára fejlesztettek ki, hogy segítsen azonosítani a gyenge pontokat, vagy helyzeteket az élelmiszer-szennyezés megelőzése és / vagy csökkentése érdekében. Az élelmiszerfeldolgozó egységeknek több, fontos területtel is foglalkoznia kell a megfelelő élelmiszer-biztonság megteremtése érdekében. Az egyik ilyen fő feladat a munkaterületek tisztítása, tisztán tartása, melyekhez tökéletes megoldást kínál a széles palettával rendekelző IGEAX (korábbi Aricasa) termékcsalád.

IGEAX (korábbi ARICASA) takarítóeszköz gyártó vállalat bemutatása

Az Ariston Cleaning Solutions S.r.l. 1939-ben kezdte meg működését, és az eltelt 80 évben a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legnagyobb tisztítóeszköz gyártóvá nőtte ki magát. Az IGEAX márkanévre hallgató termékekre magas minőség, kiváló ergonómia és kedvező ár jellemző. A folyamatos innovációnak köszönhetően a ma kapható tisztítóeszköz, már kellően könnyűek és rendkívül strapabíróak. Kínálatában megtalálható minden olyan eszköz, amire egy élelmiszer feldolgozó egységben szükség lehet, ilyenek például, a különböző méretű és szálerősségű kefék, és padlósúrolók, a különböző méretű padló vízlehúzó eszközök, lapátok és nyelek, melyek mindegyike színkódolt. A színkódolásra a különböző területeken történő felhasználás miatt van szükség. A gyártó üzemben különböző színű eszközökkel végzik a takarítást az előkészítő, feldolgozó, csomagoló, raktározó és egyéb területeken.

Az IGEAX takarítóeszközök jellemzői

Az eszközök megfelelnek a F.E.I.B.P. (European Brushware Federation) által meghatározott szabványoknak. Öt színben, kék, zöld, piros, sárga és fehér érhetők el. Erős, strapabíró anyaghasználat jellemző rájuk. A magas hőállóképességnek köszönhetően termodezinfekciós eljárással is fertőtleníthetők. Ellenállóak a különböző tisztító és fertőtlenítőszerek roncsoló hatásaival szemben. Az eszközök különböző méretben érhetők el, hogy a kisebb és nagyobb területeken egyaránt használhatóak legyenek. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően már nem csak kényelmesebbé váltak, de használatuk is biztonságos. A modern detektálható eszközök fémdetektorral, röntgennel és mágneses elven is kimutathatók, így esélytelen, hogy az élelmiszerbe kerüljön.

 

Tekintse meg IGEAX (Aricasa) élelmiszeripari takarítóeszköz kínálatunkat az alábbi linken.

https://alphadenthigienia.hu/takaritoeszkozok/igeax-elelmiszeripari-eszkozok