Szűrés
Gyártó
Termék típus
Termék státusza
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
PÉNZÜGYI MINŐSÍTÉS

OnlinePénztárca

onlinePénztárca információ

Korrekt webáruház

Házhozszállítás

Fizetési megoldás

Immunetec fertőtlenítők

Főkategória >Kézhigiénia >Immunetec fertőtlenítők

IMMUNETEC FERTŐTLENÍTŐK

Az Immunetec fertőtlenítő termékek egyedülállóak a magyar piacon. Alkoholomentesek így bátran használhatók a kézen a különböző felületen. Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékonyak (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.) Ezüstion tartalmuk révén, azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek a kórokozókkal, megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.


-5%
ÚJ
  Immunetec Antimikrobiális felületbevonó fertőtlenítő spray 200 ml
Nettó ár: 3 141,7 Ft
Bruttó ár: 3 990 Ft / db
 Nettó ár: 2 984,6 Ft
Bruttó ár: 3 790,5 Ft / db
-5%
ÚJ
Immunetec Antimikrobiális Textil Impregnáló Spray 200 ml
Nettó ár: 2 985 Ft
Bruttó ár: 3 791 Ft / db
 Nettó ár: 2 835,7 Ft
Bruttó ár: 3 601,4 Ft / db
-5%
Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém 50 ml
Nettó ár: 2 905 Ft
Bruttó ár: 3 689,4 Ft / db
 Nettó ár: 2 759,8 Ft
Bruttó ár: 3 504,9 Ft / db

Az Immunetec termékpalettán három féle termék található.

Immunetec kévédő krém “ezüst kesztyűként” illeszkedik minden kézre, láthatatlan ezüstion védelmet biztosít. A bőrfelületen azonnal felveszi a harcot a kórokozókkal szemben. Hatékony a baktériumok, vírusok(pl.:H1N1, norovírus, influenza) gombák ellen. Sőt! Mivel a kellemetlen szagokat baktériumok okozzák, az erre jellemző területeken is alkalmazható. Az Immunetec kéz- és bőrvédő krém egyedülálló magyar innováció, a benne található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy bőrfelület tisztításáig.

Immunetec felületbevonó spray hasznos kiegészítője a háztartások higiéniai protokolljának. A tradicionális takarítási és fertőtlenítési szokások nem hosszan tartó hatásúak, újra és újra meg kell őket ismételni a higiénikus környezet megteremtésének érdekében. A Felületbevonó Fertőtlenítő Spray a takarítási procedúra utolsó lépéseként egy védőréteget képez a felületeken, melyen elpusztulnak a rákerülő kórokozók. Folyamatos védelmet nyújt a következő lemosásig, letörlésig. Segítségével a gyakran érintett felületek hosszú távon higiénikusak maradnak.

Immunetec antimikrobiális textilimpregnáló spray a textilre való felvitel első pillanatától felveszi a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat. Kifogástalanul alkalmazható a fertőzések és a kellemetlen szagok elkerülésére  textileken. Ráadásul még 3-4 mosás után is eredményesen fejti ki a hatását. A spray tökéletes választás orvosi maszkok, textil maszkok, kisállat fekhelyek, illetve bármilyen ruhanemű fertőtlenítésére, impregnálására. Jól használható például az éttermekben található párnázott székek, és asztalterítőknél.

Az Immunetec használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktérium törzsek és gombák ellen. Vértezze fel magát a láthatatlan ezüstpajzs erejével!