Falthandtuch

HAJTOGATOTT PAPÍR KÉZTÖRLŐK

A hajtogatott papír kéztörlők máig a legnépszerűbbek az intézmények és vendéglátóhelyek mosdóiban. Használatuk egyszerű, az adagolók viszonylag olcsón beszerezhetők, minőségük pedig a felhasználók igényeihez igazíthatók. Kínálatunkban megtalálható a "V" hajtogatott és interfold, vagy multifold kéztörlők egyaránt. A minőséget alapvetően a rétegszám és az alapanyag határozza meg. A leggyakoribbak a 2 rétegű kéztörlők, de elérhetők a gazdaságos 1 rétegű változatok is. A prémium minőségű papírtörlők 100% cellulózból készülnek, de ma már az innovációnak köszönhetően egy újrahasznosított alapanyagból készült termék is meglepően jó tulajdonságokkal rendelkezik, így használati értéke a vetekszik a tiszta cellulózból készült papír termékekkel.

A higiéniai papír gyártók ma már ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó, illetve újrahasznosított alapanyagokat használnak fel a gyártás során, ezzel csökkentve az ökológiai lábnyomukat a Földön. A technológia fejlődésével ma már az újrahasznosított papírok is kiváló minőséggel rendelkeznek, ezért nincs szükség a fák kivágására. A hajtogatott papír kéztörlők gazdaságosan használatók, mivel a "V", "Z", "W" módon egymásban hajtogatott lapok egymás után, laponként húzhatók csak ki. A jobb minőségű 2 rétegű papírtörlők használatával kevesebb hulladék keletkezik, valamint sokkal komfortosabb érzést nyújtanak, mint egy gyengébb minőségű 1 rétegű termék, ráadásul kevesebb lap elég a kéztörléshez ezért nem biztos, hogy az olcsóbb egységáras kéztörlő jobban megéri.

Kiemelt márkáink között megtalálhatók a Lucart, Wepa és Celtex hajtogatott kéztörlő papírok, de forgalmazunk továbbá nagyon jó minőségű nem rég piacra került márkákat is, mint például a Tubeless termékek, melyeknél a gyártó a legjobb helykihasználásra törekszik, és igykeszik, minél nagyobb mennyiséget belezsúfolni az adott csomagolási méretbe, hogy a szállítási és csomagolási költségeket alacsonyan tartva ár-érték arányban kiváló legyen.

A Lucart hajtogatott kéztörlő papírokat kezdetben közvetlenül az olaszországi gyártótól importáltuk, ma viszont már lehetőség van a hazai leányvállalaton keresztül is beszerezni azokat, így azok rövidebb időn belül elérhetők áruházunkban, ha a készletek elfogynak. A magyarországi Lucart vállalat, nem csak elosztó szerepet tölt be a piacon, saját gyártósorral a hazai igényeknek megfelelő hajtogatott kéztörlő papírokkal, és egyéb papírtermékekkel vesz részt a itthoni kereskedelemben.

A Wepa hajtogatott kéztörlő papírok a prémium minőséget képviselik, puha és jó nedvszivó képességel rendelkező kéztörlő papírok kerülnek ki a németországi és lengyelországi gyárból. A nemzetközi áruforgalom miatt a beszerzési idő valamivel hosszabb, mint az előző gyártónál, ezért megfelelő logisztikai tervezéssel igyekszünk a készletek szinten tartani.

A legnagyobb mennyiséget a Celtex hajtogatott kéztörlő papírokból értékesítjük, a gyártó termékeit az Alpha-Dent Higiénia Kft. megalakulása óta értékesítjük. Nagyon jó ár-érték arányú termékeivel és széles termékpalettájával bármely szegmens megtalálja a számára megfelelő hajtogatott kéztörlő papírt.

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal és segítenek a választásban!