Detergent dispenser

DISHING DETERGENT AND CHEMICAL DISPENSERS

Our automatic and manual chemical dispensers designed for professional use. Automatic devices can usually be connected to industrial dishwashers, and manual devices can be used in combination with hand washing trays. Our offer also includes wall-mounted chemical dispensers, which can be used in combination with each other to dispense various substances. The automatic systems are controlled by the dishwasher, require a specialist to connect them, and the mixture formation can be adjusted with a potentiometer. The manual dispensers have a flow-through system. The water flowing through them generates a vacuum, as a result of which the chemical is absorbed from the can, so that when mixed with the water, a mixture of the appropriate concentration is formed.

View:
Sort by:

MOSOGATÓSZER ADAGOLÓ RENDSZEREK HASZNÁLATA

A mosogatószer és vegyszer adagolókat főként nagyüzemi konyhákon, élelmiszerfeldolgozó üzemekben használják. A mosogatógép vezérlő egységével párosítva, illetve a vízvezeték rendszerre csatlakoztatva használhatók. Előbbinél a vezérlést a mosogatógép programja végzi. A mosogatószer, illetve öblítőszer feltöltési fázisban áramot kapcsol a perisztaltikus szivattyúra. Az adagoló belsejében lévő perisztaltikus cső a beállított fordulaton forog, és a kívánt mennyiségű szert a mosogatógép tartályába juttatja.

A manulás rendszert közvetlenül a mosogatótálca közelébe szerelik fel. Az eszköz a csap megnyitásakor a vízátfolyás révén vákumot generál. A vegyszeres kannából egy keverékképző szűkítőn keresztül a kívánt mennyiségű mosogatószert keveri a vízhez. A mosogatótálcába már a kész oldat kerül. Egy gomb segítségével választható sima víz, illetve a keverék adagolása. Ez a megoldás csapra szerelhető kivitelben is létezik. Ezt kisebb mosogatókhoz ajánljuk.

MOSOGATÓSZER ADAGOLÓK HASZNÁLATA MÁS CÉLRA

A vegyszer adagolók nem csak mosogatószer adagolásra használhatók. Különböző tisztítószer elegyek is készíthetők vele. Például automósokba a sampon bekeverésére. Ipari takarítás alkalmával a kívánt tisztítószer oldat elkészítésére. Ilyen lehet például, amikor egy gyár épület takarításhoz egyszerre nagyobb mennyiségű oldat előállítására van szükség. Nem kell mérőpohárral és vödrökkel bajlódni. A kívánt oldatot egyből a takarítógépbe tölthetjük és kezdődhet a takarítás.

A mosogató és vegyszer adagolók használata megkönnyíti az üzemi konyhákon és ipari létesítményekben végzett munkát.

Kifejezetten ajánljuk őket, iskola konyhákra, egészségügyi intézményekbe, gyárépületekbe, bevásárlóközpontokba, takarítócégeknek, automósókba.