IGEAX ipari takarítóeszközök

IGEAX ipari takarítóeszközök

Az IGEAX ipari takarítóeszközök rendkívül tartósak, ezért bátran használhatók nehezen tisztítható felületek takarításához. A termékcsalád könnyen felismerhető a fekete színéről. A kefék és seprűk 80°C-ig hőállóak, ezért akár termodezinfekciós eljárással is tisztíthatók. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a használatuk kényelmes. A gyártás során főként újrahasznosított műanyagot használtak fel a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése érdekében. A termékekválaszték folyamatosan frissül, hogy az ipar számos területére megoldást kínáljon.

Nézet:
Sorrend:
 

IGEAX ipari takarítóeszközök felhasználási területei

Ahogy a nevéből is következik az IGEAX ipari takarítóeszközöket nehéz igénybevételre tervezték. Ilyennek például a műhelyek, gépösszeszerelő és javító üzemek, gyárak. A tartós kialakításnak köszönhetően hosszú ideig használhatók. Kevésbé hajlamosak a kopásra, törésre, mint a háztartási és félprofesszionális termékek. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a velük végzett munka kevésbé megterhelő.

IGEAX ipari takarítóeszközök jellemzői

A termékcsalád legszembetűnőbb megkülönböztető jegye a fekete/narancs színkombináció. A fekete egy igénytelen szín. Nem látszik rajta a kosz, az olaj és egyéb szennyeződés. A gyártás során főként újrahasznosított műanyagot használtak fel a környezettudatosság jegyében. Az újrahasznosított anyag nem jelenti azt, hogy gyengébb is. A takarítóeszközök egytől egyig rendkívül tartósak. Jól használhatók a makacs szennyeződések eltávolítására. A gyártó igyekezett többcélú keféket és seprűket készíteni, hogy a különböző érzékenységű felületeken is hatékonyan használhatól legyenek. A gyártás során az ergonómia is figyelmet kapott, hogy a használat során minél kisebb terhelésnek legyen kitéve a munkát végző személy. A seprűk és kefék 80°C -ig hőállóak, így termodezinfekciós eljárásnak is alávethetők, hogy ne csak tiszták, de sterilek is legyenek.

A termékcsaládban megtalálható minden olyan eszköz, amelyre egy műhelynek, vagy ipari létesítmények szüksége lehet. Teleszkópos nyelek, különböző méretű és kialakítású súrolókefék, septűk, padlólehúzók stb. A seprűk, kefék, és vízlehúzók univerzális nyélcsatlakozóval vannak ellátva. Menetes és furatos nyelet is képesek fogadni.

A gyártás során főként újrahasznosított PET palackokat használnak fel, hogy kevésbé terheljék a környezetet.

Válogasson kedvére ipari takarítóeszközeink között. Amennyiben nem találja azt a terméket, amire szüksége van, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hátha tudunk megoldást.