Automata kézfertőtlenítő adagoló, szenzoros folyékony szappan, gél, spray szappan adagolók

AUTOMATA KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓ, ÉS FOLYÉKONY, HAB, SPRAY SZAPPAN ADAGOLÓK

Érintés nélküli kézfertőtlenítő és folyékony szappan adagolóinkkal elkerülhető a keresztfertőzés. Az eszközök között megtalálhatók alkoholos kézfertőtlenítő folyadékkal, géllel, és hétköznapi folyékony szappannal használható szenzoros adagolók is. A termékek kiválasztásánál igyekeztünk szem előtt tartani azt, hogy az adott készülék lehetőleg ne csak egy féle szer adagolására legyen alkalmas. Bármikor előfordulhat, főleg egy vírusos időszakban (pl. a Covid alatti időszakban), hogy a kézfertőtlenítő gyártók nem tudnak lépést tartani a felmerülő igényekkel.

Szenzoros fertőtlenítőszer adagolóink nagy része utántölthető tartállyal rendelkezik, így márkától függetlenül utántölthető bármilyen készítménnyel. Néhány típus cserélhető pumpafejjel rendelkezik, így kisebb módosítással alkalmas lehet különféle állagú szerek adagolására (folyékony, gél, hab stb.) Az újratölthető szappan adagoló gazdaságosbban üzemelthető, mint egy patronos rendszer.

Nézet:
Sorrend:
 

AUTOMATA KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓ, ÉS FOLYÉKONY, HAB, SPRAY SZAPPAN ADAGOLÓK

Az automata szenzoros folyékony szappan és kézfertőtlenítő adagolók nagy számban elérhetők hazánkban. A 2019-ben kialakult járványhelyzet miatt, cégünk is több, mint 20 különböző termékkel bővítette kínálatát ebben a kategóriában. Az elmúlt időszak alatt megtapasztaltuk, hogy melyek azok a termékek, amelyek hosszú távon, problémamentesen üzemeltethetők.

Milyen automata kézfertőtlenítő adagolót válasszak?

A kézfertőtlenítő adagoló kiválasztásánál fontos szempont, hogy milyen típusú és állagú készítménnyel kívánjuk használni. A legelterjedtebbek az alkoholos folyadékok (pl.: Inno-Sept Fresh), vízszerű állaguknál fogva leginkább porlasztással (permetezéssel) juttathatók a leggazdaságosabban a felhasználó kezére, ezért mindenképpen spray fejjel szerelt adagoló használatát javasoljuk. Alkoholos kézfertőtlenítő gél adagolására is van lehetőség, de nem mindegy, hogy milyen a termék állaga. Létezik sűrű zselé szerű, és hígabb termék. Mindenképp a folyósabb gél használatát javasoljuk (pl. Caosept kézfertőtlenítő gél). Ennél a terméknél nagyon fontos, hogy az adagoló zárt rendszerű legyen, mert az alkohol gyorsan elpárolog. Alkohol híján pedig az anyag besűrűsödik és eldugul az adagoló, amit csak átmosással lehet eltávolítani.

A legtöbb folyékony szappan adagolására szánt eszköz alkalmas gél adagolásra is, de még a hígabb gélekkel is előfordul, hogy az alkohol párolgása miatt a kifolyó nyílásnál besűrűsödik a kézfertőtlenítő. Ez általában kevésbé gyakori használat mellett fordul csak elő, és könnyen orvosolható, elegendő a pumpafejet eltömítő szer maradványt eltávolítani, és az adagoló gond nélkül üzemel tovább.

Szenzoros kézfertőtlenítő és folyékony szappan adagolóink között biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt. Legyen szó falra szerelhető, állványos, vagy asztali változatról, olcsóbb, vagy drágább termékről. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő eszköz kiválasztásához. Az újratölthető szappan adagoló működtetése gazdaságosabb mint a patronos rendszerűeké. Bármilyen nagyobb kiszerelésű kannás termékkel újratölthető az adott adagolási típusnak megfelelően. Ettől függetlenül a patronos rendszerek megbízhatósága jobb, mivel a pumpa fej a flakonba van építve és töltőanyag minősége állandó.