Cosmetic tissue dispenser

COSMETIC WIPE DISPENSERS

Holders suitable for dispensing cosmetic wipes, which can be placed on a table or mounted on a wall. The cosmetic cloth dispensers can be fixed with a screw or double-sided adhesive. One box, i.e. 100 cloths, can be placed in it at the same time, which can be pulled out one after the other thanks to the folding. They are made of ABS plastic and can be ordered in different colors. The cosmetic cloth can also be used as a tissue, as it is soft and has good absorbent capacity.

View:
Sort by:

KOZMETIKAI KENDŐ TARTÓK FELHASZNÁLÁSA

A kozmetikai kendő adagolók, más néven papírzsebkendő adagolók vagy zsebkendőtartók, zsebkendők, vagy kozmetikai kendők tárolására és adagolására szolgáló eszközök a személyi higiénia és kényelem érdekében. Találkozhatunk velük az otthonokban, irodákban, szállodákban, éttermekben, egészségügyi intézményekben és nyilvános mellékhelyiségekben.

A kozmetikai kendő tartók tulajdonságai

Funkció: A kozmetikai kendő adagolókat egyedi méretű papírzsebkendők, vagy kozmetikai kendők tárolására és adagolására tervezték. Könnyű hozzáférést biztosítanak a személyes használatra szánt eldobható papírzsebkendőkhöz.

Típusok: A kozmetikai kendő adagolók különféle típusokban érhetők el. Asztalra helyezhető, falra szerelhető egységeket, valamint szabadon padlóra állítható adagolók formájában kaphatók. Különböző anyagokból készülhetnek, például ABS műanyagból, vagy fémből.

Kivitel: A kozmetikai kendő adagolókat jellemzően felső, vagy oldalsó nyílással tervezték, és rendszerint a fedél leemelésével, alulról tölthetők. Az elő, illetve oldallapon található adagolónyíláson keresztül, a kendők kényelmesen kihúzhatók.

Újratöltés: A zsebkendő adagolók újratölthetők, így a felhasználók szükség szerint bármikor feltölthetik a kiürült tartókat. Egyes adagolók speciális méret- vagy formakövetelményeket írnak elő a kendőkkel szemben, míg mások rugalmasabbak és többféle méretű papírzsebkendővel is használhatók.

Higiénia és tisztaság: A kozmetikai kendő adagolókat úgy tervezték, hogy fenntartsák a tisztaságot és a higiéniát. Gyakran védőburkolattal vagy fedéllel vannak ellátva, hogy megakadályozzák a kendők szennyeződését, és tisztán és pormentesen tartják a kendőket. A papír hajtogatásának köszönhetően a felhasználó mindig csak az első, kilógó lapot érinti meg, ezáltal higiénikus a használata. Az első lapot kihúzva, rögtön rendelkezésre áll a következő.

Felhasználási helyek: A kozmetikai kendő adagolókkal számos helyen találkozhatunk, beleértve a fürdőszobákat, konyhákat, étkezőket, irodákat, szállodai szobákat és más olyan nyilvános tereket, ahol fontos a személyes higiénia.

Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt években az eldobható papírzsebkendők növekvő népszerűsége és az általuk kínált kényelem miatt a textilzsebkendők egyre ritkábbak. Helyette a kozmetikai kendők, vagy dobozos papírzsebkendők kaphatók. A dobozos zsebkendők, már közvetlenül a saját dobozukból is felhasználhatók.