Kézszárítók, hajszárítók

KÉZSZÁRÍTÓK, HAJSZÁRÍTÓK

Kézszárító választékunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő készüléket. Legyen szó forgalmas bevásárlóközpontról, intézményről, vendéglátóhelyről, benzinkútról, vagy kevésbé forgalmas irodai mosdókról.

Kínálatunkban megtalálható az olcsóbb szénkefés motorral és műanyag házzal szerelt kisebb teljesítményű kézszárító is, és a nagy teljesítményű gyors szárítási képességgel bíró airblade (légpengés), kézbedugós változatok is.

Több éve értékesítünk kézszárító berendezéseket, így megtapasztaltuk, hogy melyik gyártó készülékei megbízhatók és hosszú élettartamúak. Saját szervizzel rendelkezünk, így szükség esetén az esetleges javítást rövid időn belül el tudjuk végezni.

A kézszárító használatával nem keletkezik papír hulladék, nincs szükség a fák kivágására, hogy előteremtsék a szükséges alapanyagot a papírkéztörlőkhöz. Egy megbízható kézszárító használatával a mosdó fenntartása hosszú távon költséghatékonyabb, mint papírtörlő adagolóval. Nem keletkezeik felesleges hulladék, és nem fordulhat elő, hogy a wc-be dobott kéztörlő dugulást okoz. A komolyabb felszereltségű kézszárító berendezéseken hideg-meleg levegő kapcsoló is található, így a fűtőtt helyiségben, vagy a meleg nyári napokon energiát is megtakaríthatunk a használatukkal.

A ma kapható kézszárító típusok már biztonságosan használhatók. Megfelelő védelemmel vannak ellátva a fröccsenő víz ellen, valamint a legtöbb típusnál a beszívott levegőt már különböző szűrőkön (pl. hepa szűrő) vezetik át, így a baktériumok nem juthatnak a használó kezére.

Az szénkefe nélküli motorral szerelt kézszárító hosszabb ideig problémamentesen üzemeltethető, mint a szénkefés motorral ellátott változat, melyben a folyamatosan érintkező alkatrészek hajlamosak a kopásra. Előbbire a gyártók hosszabb garancia időt is vállalnak, és akár 10 évig gond nélkül üzemelnek. Ettől függetlenül a szénkefés motorral szerelt kézszárító eszközök is igen népszerűek, főként olcsóbb áruk miatt, időszakos karbantartással az általunk forgalmazott minőségi alkatrészekkel szerelt típusok hosszú évekig gond nélkül üzemeltethetők. Használattól függően időnként (2-3-5 év) karbantartást kell végezni rajtuk. A szénkefék cseréjét szervizünk is el tudja végezni, ezzel kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz bizalommal.