Kézszárítók, hajszárítók

KÉZSZÁRÍTÓK, HAJSZÁRÍTÓK

Kézszárító választékunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő készüléket. Legyen szó forgalmas bevásárlóközpontról, intézményről, vendéglátóhelyről, benzinkútról, vagy kevésbé forgalmas irodai mosdókról.

Kínálatunkban megtalálhatók az olcsóbb szénkefés motorral és műanyag házzal szerelt kisebb teljesítményű kézszárítók, és a nagy teljesítményű gyors szárítási képességgel bíró airblade (légpengés), kézbedugós változatok is.

Több éve értékesítünk kézszárítókat, így megtapasztaltuk, hogy melyik gyártó készülékei megbízhatók és hosszú élettartamúak. Saját szervizzel rendelkezünk, így szükség esetén az esetleges javítást rövid időn belül el tudjuk végezni.

A kézszárítók használatával nem keletkezik papír hulladék, nincs szükség a fák kivágására, hogy előteremtsék a szükséges alapanyagot a papírkéztörlőkhöz. Egy megbízható kézszárítóval a mosdó fenntartása hosszú távon költséghatékonyabb, mint papírtörlő adagolókkal. Nem keletkezeik felesleges hulladék, és nem fordulhat elő, hogy a wc-be dobott kéztörlő dugulást okoz. A komolyabb felszereltségű típusokon hideg-meleg levegő kapcsoló is található, így a fűtőtt helyiségben, vagy a meleg nyári napokon energia is megspórólható a használatukkal.

A ma kapható típusok már biztonságosan használhatók. Megfelelő védelemmel vannak ellátva a fröccsenő víz ellen, valamint a legtöbb típusnál a beszívott levegőt már különböző szűrőkön (pl. hepa szűrő) vezetik át, így a baktériumok nem juthatnak a használó kezére.

Az szénkefe nélküli motorral szerelt típusok általában hosszabb ideig problémamentesen üzemeltethetők, mint a szénkefés motorokkal ellátott változatok, melyekben a folyamatosan érintkező alkatrészek hajlamosak a kopásra. Előbbire a gyártók hosszabb garancia időt is vállalnak, és akár 10 évig gond nélkül üzemelnek. Ettől függetlenül a szénkefés motorral szerelt kézszárítók is népszerűek, főként olcsóbb áruk miatt. Ezeken a típusokon a használattól függően időnként (2-3-5 év) karbantartást kell végezni. A szénkefék cseréjét szervizünk is el tudja végezni.