Kézszárítók, hajszárítók

KÉZSZÁRÍTÓK, HAJSZÁRÍTÓK

Termékválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő készüléket. Legyen szó forgalmas bevásárlóközpontról, intézményről, vendéglátóhelyről, benzinkútról, vagy kevésbé forgalmas irodai mosdókról.

Kínálatunkban megtalálható az olcsóbb szénkefés motorral és műanyag házzal szerelt kisebb teljesítményű eszközök, valamint nagy teljesítményű gyors szárítási képességgel bíró ariblade légpengés, kézbedugós változatok is.

Több éve értékesítünk kéz- és hajszárító berendezéseket, így megtapasztaltuk, hogy melyik gyártó készülékei megbízhatók és hosszú élettartamúak. Saját szervizzel rendelkezünk, így szükség esetén az esetleges javítást rövid időn belül el tudjuk végezni.

MIÉRT KÉZSZÁRÍTÓVAL SZERELJÜK FEL A MOSDÓT?

A kézszárító használatával nem keletkezik papír hulladék, nincs szükség a fák kivágására, hogy előteremtsék a szükséges alapanyagot a papírkéztörlőkhöz. Egy megbízható készülék használatával a mosdó fenntartása hosszú távon költséghatékonyabb, mint papírtörlő adagolóval. Nem keletkezik felesleges hulladék, és nem fordulhat elő, hogy a wc-be dobott kéztörlő dugulást okoz. A komolyabb felszereltségű berendezéseken hideg-meleg levegő kapcsoló is található, így a fűtőtt helyiségben, vagy a meleg nyári napokon energiát is megtakaríthatunk a használatukkal. Egyes típusokban fordulatszabályzó is található, mellyel a motor forgásteljesítménye és így a szárítási sebesség, hangerő is változtatható.

A ma kapható típusok már biztonságosan használhatók. Megfelelő védelemmel vannak ellátva a fröccsenő víz ellen. A legtöbb típusnál a beszívott levegőt már különböző szűrőkön (pl. hepa szűrő) vezetik át, így a baktériumok nem juthatnak a használó kezére.

KÉZSZÁRÍTÓK MEGBÍZHATÓSÁGA

A szénkefe nélküli motorral szerelt berendezés hosszabb ideig problémamentesen üzemeltethető, mint a szénkefés motorral ellátott változat, melyben a folyamatosan érintkező alkatrészek hajlamosak a kopásra. Előbbire a gyártók hosszabb garancia időt is vállalnak, és akár 10 évig gond nélkül üzemeltethetők. Ettől függetlenül a szénkefés motorral szerelt eszközök is igen népszerűek, főként olcsóbb áruk miatt. Időszakos karbantartással az általunk forgalmazott minőségi alkatrészekkel szerelt típusok hosszú évekig gond nélkül üzemeltethetők. Használattól függően időnként (2-3-5 év) karbantartást kell végezni rajtuk. A szénkefék cseréjét szervizünk is el tudja végezni, ezzel kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

Bármelyik típust is választja, megbízható terméket fog kézhezkapni.