Környezetbarát termékek

KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK

Cégünk számára fontos a környezet védelme. Termékpalettánkat öko, növényi alapú tisztítószerekkel, kozmetikumokkal és biológiailag lebomló szemeteszsákokkal, és visszaforgatott alapanyagból készült higiénia papírtermékekkel bővítettük ki. A környezettudatos vásárlóink is megtalálják a számukra megfelelő termékeket. A palettánk már csak nem teljes. Az újrahasznosított műanyagból készült szemetes kukák és takarítóeszközök minsőge és használati értéke megegyezik az elsődleges anyagból készült termékekével.

KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA

Az öko termékek előállítása több szakértelmet és hosszabb időt igényel, így árfekvésük valamivel magasabb, mint a megszokott módon előállítot termékeké.

A műanyag újrahasznosítás foylamata a gyűjtéssel keződik, ezt a válogatás követi. A műanyag hulladékokat különböző típusok szerint osztályozzák, figyelembe véve az 1-től 7-ig terjedő gyanta-azonosító kódot. Ezt követően egy előkezelésen esik át. A különféle műanyagokat külön aprítják és mossák, hogy eltávolítsák a szennyező anyagokat, például papírcímkéket, ragasztót és egyéb maradványokat. Az extrudálás és pelletálás a következő lépcső Az aprított műanyagot felolvasztják és szálakká préselik, majd apró granulátumokká vágják. Ezeket a granulátumokat használják fel új műanyag termékek gyártásához.

AZ ALPHA-DENT HIGIÉNIA KFT ÁLTAL FORGALMAZOTT KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK

Öko tisztítószereink hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és nem károsítják az életterünket. A kozmetikumok nem csak környezetet óvják, hanem a felhasználót is, bőrgyógyászati és mikrobiológiai tesztek biztosítják a tiszta és bőrkompatibilis összetevőket.

Mára egyre nagyobb hangsúlyt kap a öko termékek használata, a környezetszennyezés nagyban hozzájárul bolygónk egészségének romlásához. Az általunk forgalmazott eco papírtermékek mindegyike ecolabel minősítéssel rendelkezik.

A növényi alapú tisztítószereink ugyanolyan hatékonysággal használhatók, mint a vegyi mesterséges készítmények, de nem károsítják a környezetet. Otthoni, és intézményi felhasználásra egyaránt megfelelőek.

Szinte minden területre tudunk környezettudatos tisztítószert és papírterméket ajánlani, de ha mégis lenne olyan, amit nem talál kínálatunkban, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és találunk megoldást az adott feladatra. A lebomló tisztítószerek és újrahaszonosított papírtermékek használatával Ön is hozzájárulhat életterünk hosszútávú fenntartásához.

Papírtermékeink közül a Celtex, tisztítószerinkből pedig a Frosch és Biopuro márkát emelnénk ki.