Kozmetikai kendő tartók, papírzsebkendő adagoló

KOZMETIKAI KENDŐ ADAGOLÓK

Kozmetikai kendők adagolására alkalmas tartók, melyek asztalra helyezve, vagy falra szerelve használhatók. A kozmetikai kendő tartók rögzítése csavarral, vagy kétoldalas ragasztóval kivitelezhető. Egyszerre egy doboz, azaz 100 db kendőt lehet belehelyezni, mely a hajtogatásnak köszönhetően egymás után kihúzható. ABS műanyagból készülnek és különbőző színben rendelhetők. A kozmetikai kendő papírzsebkendőként is használható, mivel puha és jó nedvszívó képességel rendelkezik.

Nézet:
Sorrend:

KOZMETIKAI KENDŐ TARTÓK FELHASZNÁLÁSA

A kozmetikai kendő adagolók, más néven papírzsebkendő adagolók vagy zsebkendőtartók, zsebkendők, vagy kozmetikai kendők tárolására és adagolására szolgáló eszközök a személyi higiénia és kényelem érdekében. Találkozhatunk velük az otthonokban, irodákban, szállodákban, éttermekben, egészségügyi intézményekben és nyilvános mellékhelyiségekben.

A kozmetikai kendő tartók tulajdonságai

Funkció: A kozmetikai kendő adagolókat egyedi méretű papírzsebkendők, vagy kozmetikai kendők tárolására és adagolására tervezték. Könnyű hozzáférést biztosítanak a személyes használatra szánt eldobható papírzsebkendőkhöz.

Típusok: A kozmetikai kendő adagolók különféle típusokban érhetők el. Asztalra helyezhető, falra szerelhető egységeket, valamint szabadon padlóra állítható adagolók formájában kaphatók. Különböző anyagokból készülhetnek, például ABS műanyagból, vagy fémből.

Kivitel: A kozmetikai kendő adagolókat jellemzően felső, vagy oldalsó nyílással tervezték, és rendszerint a fedél leemelésével, alulról tölthetők. Az elő, illetve oldallapon található adagolónyíláson keresztül, a kendők kényelmesen kihúzhatók.

Újratöltés: A zsebkendő adagolók újratölthetők, így a felhasználók szükség szerint bármikor feltölthetik a kiürült tartókat. Egyes adagolók speciális méret- vagy formakövetelményeket írnak elő a kendőkkel szemben, míg mások rugalmasabbak és többféle méretű papírzsebkendővel is használhatók.

Higiénia és tisztaság: A kozmetikai kendő adagolókat úgy tervezték, hogy fenntartsák a tisztaságot és a higiéniát. Gyakran védőburkolattal vagy fedéllel vannak ellátva, hogy megakadályozzák a kendők szennyeződését, és tisztán és pormentesen tartják a kendőket. A papír hajtogatásának köszönhetően a felhasználó mindig csak az első, kilógó lapot érinti meg, ezáltal higiénikus a használata. Az első lapot kihúzva, rögtön rendelkezésre áll a következő.

Felhasználási helyek: A kozmetikai kendő adagolókkal számos helyen találkozhatunk, beleértve a fürdőszobákat, konyhákat, étkezőket, irodákat, szállodai szobákat és más olyan nyilvános tereket, ahol fontos a személyes higiénia.

Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt években az eldobható papírzsebkendők növekvő népszerűsége és az általuk kínált kényelem miatt a textilzsebkendők egyre ritkábbak. Helyette a kozmetikai kendők, vagy dobozos papírzsebkendők kaphatók. A dobozos zsebkendők, már közvetlenül a saját dobozukból is felhasználhatók.