Porszívók

PORSZÍVÓK

A Roly száraz és száraz-nedves porszívókkal egyszerűen elvégezhető a ház körüli munka, tartósak így folyamatos munkára is alkalmasak például iroda épületekben, autókozmetikákban és intézményekben. Minőségi alkatrészek, jó teljesítmény és kiváló ár-érték arány jellemző rájuk. Használhatók porzsákkal, valamint porzsák nélkül a megfelelő szűrők alkalmazásával. Nagy kapacitásuknak köszönhetően nem kell sűrűn üríteni a tartályukat. Extra kiegészítőként megvásárolhatók, szűrőbetétek, porzsákok és szőnyeg- illetve kárptisztító fejek.

Nézet:
Sorrend:

A kínai Roly gyártó kínálatából cégünk a két legkelendőbb típust választotta ki, melyek hosszú ideje probléma nélkül szolgálnak irodákat, intézményeket és takarítócégeket. Az ipari felhasználás mellett a háztartásban is jól alkalmazható.

Alkalmasak a különböző szál hosszúsgú szönyegek, bútorok szövete részeinek és az autókárpitok hatékony tisztítására.

Száraz, illetve száraz-nedves kivitelben érhetők el. A megfelelő szűrő alkalmazásával porszák nélkül is használhatók. Nagy tartályuknak köszönhetően nem szükséges állandóan üríteni őket.

A háztartási porszívókhoz képest, élettartamuk hosszabb, mivel ipari felhasználásra szánt alkatrészekből állították őket össze.