Toalettpapír adagolók, wc papír tartók

TOALETTPAPÍR ADAGOLÓK

A kategóriában tekercses és hajtogatott wc papírok adagolására alkalmas eszközök találhatók. Ezek a wc papír tartók ABS műanyagból, polikarbonátból vagy polipropilénből készülnek. Kínálatunkban megtalálhatók olyan innovatív megoldással bíró eszközök is, melyek gazdaságos felhasználást tesznek lehetővé. Ilyenek például a Lucart L-ONE rendszere, mely a saját töltőanyagával pazarlás nélkül, laponkénti adagolással használható. A Tubeless fékező rendszerrel ellátott toalettpapír adagolója, pedig a gyors letekeredést képes meggátolni, ezáltal téve lehetővé a gazdaságos felhasználást. A toalettpapír adagolók használata higiénikus, és kényelmes. A széles választéknak köszönhetően bármilyen mosdóba találni megfelelőt.

TEKERCSES TOALETTPAPÍR ADAGOLÓK

A toalettpapír adagolókat elsősorban nyilvános mosdókba ajánljuk, ahol több ember megfordul. Higiénikusan használhatók, mivel csak a felhasználásra kerülő darabot érintjük meg. További előnyük, hogy a tartóban védve vannak a portól, és különböző szennyeződésektől, így még higiénikusabb a használatuk. A kívánt mennyiséget többféle módon is felhasználhatjuk a tartóból. A normál tekercses toalettpapírok egy belső magra, illetve a nélkül, kerülnek feltekerésre. A tekercset az adagoló belsejében lévő műanyag tüskén lehet rögzíteni. Ezen tud elfordulni miközben kifelé húzzuk a lapot a tartóból. A kívánt mennyiség letekerését követően az adagoló alján található vágófogakkal lehet leszakítani.

Toalettpapír adagolók innovatív megoldással

Léteznek belső mag adagolású (pont adagolású) toalettpapírok is, ezeket speciális tartókkal tudjuk használni. A papír felhasználása ez esetben a tekercs belsejéből történik, az adagolón kialakított keskeny nyílásán keresztül. Ezek a toalettpapír tartók gazdaságosan laponként adagolják a wc papírt. A papír pazarlás nélkül használható. Az első lap kihúzza a következőt, majd el is szakad a perforáció mentén. A hajtogatott toalettpapír tartók használata is rendkívül gazdaságos. A kéztörlőkhöz hasonlóan itt is laponként húzható ki a papír. Ezek a toalettpapírok "V" alakban félben vannak hajtva és egymással szemben, a fésű fogakhoz hasonlóan összerendezve. Az első kihúzott lap előkészíti a következőt, így mindig csak a felhasználni kívánt lapot érintjük meg a használat során.

Az ABS műanyag wc papír tartók jó ár-érték arányuknak köszönhetően széles választékkal elérhetők a piacon. A legnépszerűbb márkáink a Vialli, LOSDI WEPA és Celtex termékek. Utóbbi két gyártó az adagolókon kívül töltőanyagok gyártásával is foglalkozik.