Tisztítószerek

TISZTÍTÓSZEREK

A termékválasztékunk rendkívül széles. Léteznek háztartási és professzionális felhasználásra szánt készítmények. Főként magyar és európai gyártók termékeit preferáljuk, mivel ezek szigorú engedélyeztetési eljáráson mennek keresztül, így minőségük megfelel a előírt jogszabályoknak. Professzionális szereink között megtalálhatók az intézmények takarítására szolgáló, valamint az egészségügyben használható fertőtlenítő hatású készítmények. Két nagyobb az Innoveng 1 Kft. és a Hungaro Chemicals Kft., valamint több kisebb európai és magyar gyártó termékeit forgalmazzuk. Háztartási készítményeink között megtalálható minden olyan termék, mely a teljes otthonunk tisztántartásához szükséges.

TISZTÍTÓSZEREK HASZNÁLATA

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a szereknek a nagy része veszélyes készítmény, megfelelő szaktudás, illetve a használati útmutató elolvasása szükséges a használatukhoz. A veszélyes készítményekhez elérhető a biztonságtechnikai adatlap, valamint a használati útmutató. Termékeink között megtalálható bármely felülethez, illetve szennyeződéshez megfelelő készítmény. A takarítószerek használati útmutatójának elolvasása elengedhetetlen a kívánt hatás, a gazdaságos felhasználás és az esetleges sérülések elkerülése végett. Savas és lúgos hatású készítmények károsíthatják az emberi szöveteket, a különböző termékek keverése tilos, mivel maró hatású gázok képződhetnek, melyek belélegezve súlyos légzőszervi károsodáshoz vezethetnek. Mindig használjuk előírt védőfelszerelést, például gumikesztyűt, vagy maszkot. Ezek használata sokszor a háztartási termékek használatakor is szükségesek. Mindig az adott felületnek és szennyeződésnek megfelelő készítményt használjon, máskülönben elmarad az elvárt hatás, és károsodhat a tisztítandó felület. A takarítószerek felhordásához megfelelő takarítóeszköz használata szükséges, ilyenek például szivacsok, kendők, felmosó- és lemosó eszközök, kefék.

TISZTÍTÓSZEREK TERÜLETENKÉNT

A tisztító készítmények háztartási és professzionális felhasználásra is készülhetnek. Előbbit a használati útmutató átnézése után felnőtt személyek használhatják. Utóbbihoz viszont szaktudás szükséges. A professzionális takarítószerek intézmények, vendéglátóhelyek, ipari létesítmények tisztításához készültek. Kiszerelésük nagyobb, illetve koncentráltabb formában kerülnek a flakonokba. A különböző felületek más más szert és folyamatot követelnek, a megfelelő eredmény érdekében.

Kínálatunkban környezetbarát takarítószerek is megtalálhatók. Ezek főként háztartási célra készültek, de elérhetők nagyobb, ipari kiszerelésben is.