Innoveng tisztítószerek

INNOVENG TISZTÍTÓSZEREK

A kategóriában Innoveng márkájú tisztító és fertőtlenítőszerek találhatók. Ezek a készítmények speciális felhasználásra szánt termékek, és használatuk megfelelő szakértelmet kíván.

A kéz- és felületfertőtlenítő szereket elsősorban egészségügyi intézményekben történő használatra javasoljuk, ahol az egészségügyi ellátást végzők higiénés kéztisztításra, a takarító személyzet pedig a felületek higiénikus tisztántartására használhatja ezeket a készítményeket.

A tisztítószerek főként koncentrátumként érhetők el. A tisztító oldatok elkészítéséhez pontos használati útmutató áll rendelkezésre a felhasználó személyek részére. Fontos, hogy az adott készítményeket a megfelelő koncentrációban a megfelelő felületen alkalmazzák, elkerülve ezzel annak károsodását, és a tisztítószerek pazarlását.

 

Letölthető gasztro katalógus -->

 

 

Az Innoveng 1 Kft. a hazai vegyipar kiemelkedő alakjaként speciális, saját gyártású és fejlesztésű termékeket gyárt, minden iparág részére, ahol a tisztítási folyamat nemcsak a szennyeződés eltávolítását jelenti, hanem a mikrobiológiai veszélyek kizárását is.  A gyártás és a fejlesztés 1998 óta az ISO 9001 szabvány előírásai szerint történik, amit a TÜV NORD CERT GmbH et. Co. HANNOVER tanúsított és tanúsít folyamatosan.

Az Innoveng termékek nagy hatékonyságú, magas szintű biztonsággal rendelkező, környezetkímélő, általános illetve, fertőtlenítő hatású speciális készítmények. Fejlesztésük és gyártásuk során a  tudományos háttér, a vegyipari szakértelem és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség egyesül.

Válasszon kedvére az Innoveng tisztító- és fertőtlenítőszerek széles palettájáról, amennyiben nem biztos, hogy pontosan milyen készítményre van szüksége, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal.