Mosogatószer adagolók, vegyszer adagoló szivattyú

MOSOGATÓSZER ADAGOLÓK

Automata és manuális vegyszeradagolóinkat professzionális felhasználásra tervezték. Az automata eszközök általában ipari mosogatógépekhez kapcsolva, a manuális eszközök pedig kézi mosogató tálcákkal párosítva használhatók.

Kínálatunkban megtalálhatók továbbá falra szerelhető vegyszer adagolók is, melyeket egymással kombinálva, többféle szer adagolására is lehet használni. Az automata rendszereket a mosogatógép vezérli, bekötéséhez szakember szükséges. A keverékképzés ezeknél az eszközöknél egy potméterrel állítható. A manuális adagolók átfolyásos rendszerűek. A rajtuk keresztül áramló víz vákumot generál, melynek hatására a vegyszert felsszívja a kannából, így a vízzel keveredve megfelelő koncentrációjú elegy képződik.

Nézet:
Sorrend:

MOSOGATÓSZER ADAGOLÓ RENDSZEREK HASZNÁLATA

A mosogatószer és vegyszer adagolókat főként nagyüzemi konyhákon, élelmiszerfeldolgozó üzemekben használják. A mosogatógép vezérlő egységével párosítva, illetve a vízvezeték rendszerre csatlakoztatva használhatók. Előbbinél a vezérlést a mosogatógép programja végzi. A mosogatószer, illetve öblítőszer feltöltési fázisban áramot kapcsol a perisztaltikus szivattyúra. Az adagoló belsejében lévő perisztaltikus cső a beállított fordulaton forog, és a kívánt mennyiségű szert a mosogatógép tartályába juttatja.

A manulás rendszert közvetlenül a mosogatótálca közelébe szerelik fel. Az eszköz a csap megnyitásakor a vízátfolyás révén vákumot generál. A vegyszeres kannából egy keverékképző szűkítőn keresztül a kívánt mennyiségű mosogatószert keveri a vízhez. A mosogatótálcába már a kész oldat kerül. Egy gomb segítségével választható sima víz, illetve a keverék adagolása. Ez a megoldás csapra szerelhető kivitelben is létezik. Ezt kisebb mosogatókhoz ajánljuk.

MOSOGATÓSZER ADAGOLÓK HASZNÁLATA MÁS CÉLRA

A vegyszer adagolók nem csak mosogatószer adagolásra használhatók. Különböző tisztítószer elegyek is készíthetők vele. Például automósokba a sampon bekeverésére. Ipari takarítás alkalmával a kívánt tisztítószer oldat elkészítésére. Ilyen lehet például, amikor egy gyár épület takarításhoz egyszerre nagyobb mennyiségű oldat előállítására van szükség. Nem kell mérőpohárral és vödrökkel bajlódni. A kívánt oldatot egyből a takarítógépbe tölthetjük és kezdődhet a takarítás.

A mosogató és vegyszer adagolók használata megkönnyíti az üzemi konyhákon és ipari létesítményekben végzett munkát.

Kifejezetten ajánljuk őket, iskola konyhákra, egészségügyi intézményekbe, gyárépületekbe, bevásárlóközpontokba, takarítócégeknek, automósókba.