Cégismertető

Cégismertető

Az Alpha-Dent Higiénia Kft.  2003-óta foglalkozik higiéniai papírok, tisztítószerek, takarítóeszközök, szalvéták, hulladékgyűjtők kis- és nagykereskedelmével. Fokozatosan fejlesztjük vállalkozásunkat, gépjárművek beszerzésével, a munkatársak számának növelésével, és raktárépület bővítésével. Mára 20 kollégával, 5 szállító gépjárművel és egy 3000 m2 alapterületű raktárral rendelkezünk

Alpha-Dent Higiénia Kft.

 

Vállalkozásunk mára a magyarországi piac meghatározó szereplőjévé vált, országos viszonteladói partnerhálózattal és egyre bővülő végfelhasználói csoporttal rendelkezünk, utóbbiak igényét főként webáruházon keresztüli értékesítéssel elégítjük ki. Az online értékesítés fejlesztésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, mert ebben látjuk a jövőt. Az internetes vásárlókat egy folyamatosan fejlődő webáruházzal szolgáljuk ki, mely összeköttetésben áll a számlázó és készletkezelő szoftverünkkel, hogy mindig aktuális árakkal és készletekkel fogadjuk őket. Törekszünk a szállítási költségek alacsonyan tartására a különböző szállítmányozó cégek versenyeztetésével.

Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így korrekt, versenyképes árakkal dolgozunk.

Alpha-Dent Higiénia Kft. raktár Alpha-Dent Higiénia Kft. raktár
AAA platinum besorolás

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Alpha-Dent Higiénia Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.