Cégismertető

 

Cégismertető

 

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. 1997-ben alakult, akkor még, mint klasszikus fogászati szakellátással foglalkozó vállalkozás. Pár évvel később vállalkozásunk bővítése és fejlesztése érdekében ezen tevékenységi körünk mellé felvettük a higiéniai-, papír- és takarítószerek, takarítóeszközök kis- és nagykereskedelmi forgalmazását. Közben fokozatosan fejlesztettük vállalkozásunkat, gépjárművek beszerzésével, a munkatársak számának növelésével, és egy új raktárépület önerőből történő felépítésével. Mára 20 kollégával, 5 szállító gépjárművel és egy 2000 m2 alapterületű raktárral rendelkezünk, melyek további bővítését tervezzük.

Vállalkozásunk mára a magyarországi piac meghatározó szereplőjévé vált, országos viszonteladói partnerhálózattal és egyre bővülő végfelhasználói csoporttal rendelkezünk, utóbbiak igényét főként webáruházon keresztüli értékesítéssel elégítjük ki. Az online értékesítés fejlesztésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, mert ebben látjuk a jövőt. Az internetes vásárlókat egy folyamatosan fejlődő webáruházzal szolgáljuk ki, mely összeköttetésben áll a számlázó és készletkezelő szoftverünkkel, hogy mindig aktuális árakkal és készletekkel fogadjuk őket. Törekszünk a szállítási költségek alacsonyan tartására a különböző szállítmányozó cégek versenyeztetésével.

Dél-Nyugat Magyarországon egyedüliként foglalkozunk nagy mennyiségű higiénia papíráru, illetve higiéniai kiegészítők (higiéniai adagolórendszerek, takarítóeszközök, tisztítószerek stb.) importjával, amiből komoly előnyünk származik a régióban található versenytársainkhoz képest. További előnyünk, hogy beszállítóinknak rendszerint előre fizetünk, akik ezért cserébe egyedi kedvezményeket, gyors és pontos kiszolgálást nyújtanak. Több magyar gyártóval is kapcsolatban állunk, hiszen fontos számunkra a hazai jó minőségű termékek forgalmazása. Különös figyelmet fordítunk új gyárak felkutatására, a folyamatosan bővülő igények kiszolgálása érdekében. Az általunk forgalmazott termékek szigorú minőségirányítási elveknek megfelelve készülnek. Beszállítóink magas minősítésekkel rendelkeznek biztosítva a kitűnő minőséget és a folyamatos ellátást. A folyamatos innovációnak köszönhetően, könnyen tudnak igazodni a változó piaci igényekhez, így a vevőinket javuló minőséggel, és a legújabb innovatív megoldásokat magukban foglaló termékekkel tudjuk ellátni.

A higiéniai kereskedelmi részleg fő feladatai közé tartozik közületek, intézmények ellátása. Vállalni tudjuk szállodák, éttermek, iskolák, szórakozóhelyek, kórházak, gyárak teljes körű felszerelését higiéniai termékkel, az igény szerinti minőségben, a lehető legkedvezőbb árakon. Kollégáink felkészültségének köszönhetően mindig pontos tudunk szolgálni a vásárlók kérdéseivel és a megrendelt termékek szállítási állapotával kapcsolatban.

Kínálatunkban megtalálható minden olyan higiéniai termék, amire egy intézménynek, vendéglátóhelynek, sportlétesítménynek, szórakozóhelynek, irodának szüksége lehet. Kézszárítók, hajszárítók, higiéniai papír adagolók, higiéniai papírtermékek, tisztító- és fertőtlenítőszerek, professzionális takarítóeszközök, takarító gépek, asztaldekorációk, csomagolóanyagok.

Alpha-Dent Higiénia Kft. épülete