Adagolók műanyag

MŰANYAG HIGIÉNIAI ADAGOLÓK

Műanyag adagoló kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a vásárló megtalálja a számára leginkább megfelelő eszközt. Legyen szó intézményről, bevásárló központról, vagy egy nívós étteremről, biztosan talál olyan eszközt, ami az adott környezetbe tökéletesn illeszkedik.

A manuális adagoló rendszerek mellett, egyre inkább teret hóditanak az automata, érintés nélküli folyékony szappan, és kéztörlő papír adagolók, melyek kényelmes használatuk mellett, modern, exkluzív megjelenéssel is bírnak.

MŰANYAG ADAGOLÓK ELŐNYEI

A műanyag adagolók előnyei között megemlítendő, a jó ár-érték arány. Sokkal olcsóbb felszerelni egy műanyag termékcsaláddal a mosdót, mint egy rozsdamentes változattal. További előnyük, hogy kialakításukban szinte csak a képzelet szabhat határt. Rendkívül sokféle dizájn érhető el a piacon, így mindenki talál az ízlésének megfelelőt.

MŰANYAG HIGIÉNIAI ADAGOLÓK

Higiéniai adagoló kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Új, általunk még nem ismert gyártók termékeit (kéztörlő papír, toalettpapír és folyékony szappan adagolók), csak gondos szemrevételezés és tesztelés után listázzuk be, mert fontos számunkra a vásárló elégedettsége.

Vizsgáljuk az anyaghasználatot, hogy a termék minél tartósabb legyen, és hosszú ideig gond nélkül üzemelhessen. Az ergonómia és kiemelt figyelmet érdemel, főként egy manuális folyékony szappan adagolónál, ahol kézzel kell üzemeltetni az eszközt.

Szintén szempont a jó ár–érték arány, mivel a piacon nagyon széles a kínálat ezen termékek körében.

Az általunk forgalmazott adagolók között is találhatók alacsonyabb árfekvésű adagolók, ilyen például a Vialli márkanévre hallgató termékcsalád. Ezeket a termékeket kifejezetten intézményi felhasználásra javasoljuk, ahol fontos az ár. Ugyanolyan használati értékkel bírnak, mint a márkásabb adagolók (Wepa, Mar Plast Celtex stb.), de a boritás vékonyabb anyagból készül, egyszerűbb a zár és a pumpa rendszer, és kevésbé modern a megjelenésük.

Egyre inkább teret hódít a környezettudatosság a gyártás során. Némelyik gyártó újrahasznosított műanyag használ, mellyel nem csak a környezet védi, de az előállítási költséget is alacsonyabban tudja tartani.

Új innovatív technológiákkal pedig a töltőanyagok felhasználásának és a pazarlás mértékének csökkentését célozzák meg. Ilyen például a habosítható szappan, mellyel körülbelül 2,5 – 3 szoros felhasználás érhető el (1000 ml szappan = 2500 kézmosás). A laponként adagoló rendszerekkel (pl. Lucart L-One) csökkenthető a pazarlás, mivel úgy lett kialakít az eszköz, hogy a felhasználó, egyszerre csak egy lap toalettpapírt, vagy kéztörlőt tudjon kihúzni az adagolóból. Ezeket a termékeket oktatási intézményekbe is előszeretettel ajánljuk. Az adagolók ugyan magasabb árfekvésűek, de kordában tartott felhasználással a töltőanyag költségek alacsonyan tarthatók.

Fontos számunkra, hogy a vásárló azt kapja a pénzéért, amire valóban szüksége van, hiszen a választott adagoló rendszer évekig lesz használatban. Forduljon munkatársainkhoz, akik szívesen segítenek a döntésben.