Papírtermékek

PAPÍRTERMÉKEK

A kategóriában toalettpapír, kéztörlő papír, szalvéta, orvosi papírlepedő, ipari törlőkendő és egyéb higiéniai papír termékek találhatók. Palettánkon többféle minőség szerepel a felhasználók igényeinek megfelelően. Hatalmas szalvéta és asztalterítő választékunkban biztosan megtalálja a vendéglátóhelyének leginkább megfelelő színvilágot. A higiéniai papírok között egyre inkább teret hódítanak az újrahasznosított toalettpapírok, kéztörlők és szalvéták, melyek környezetbarát kiváló minőségű termékek.

HIGIÉNIAI PAPÍRTERMÉKEK

A papír felhasználást az irodákban és a vállalatoknál a digitalizációval sikerült minimálisra csökkenteni. A mosdókban, az egészségügyben, és a vendéglátásban azonban továbbra szükség van a higiéniai papírra. A gazdaságos felhasználás egyre fontosabb szerepet kap ezeken a helyeken is. Az egyedi adagoló rendszerek képesek mérsékelni a pazarlást, az egylapos adagolásnak köszönhetően. A jó minőségű papír használata szintén a gazdaságos felhasználást segíti elő.

KÖRNYEZETBARÁT PAPÍRTERMÉKEK

A tiszta cellulóz papírok helyett, egyre inkább teret hódítanak az újrahasznosított környezetbarát termékek. Ezek minősége és használati értéke megegyezik a 100% cellulóz termékével, csak a színükben és a gyártási eljárásban van eltérés. A legtöbb gyártó fel is hívja a figyelmet a különböző minősítésekkel, például EU Ecolabel stb. Amennyiben fontos Ön számára is a környezetvédelem, akkor mindenképpen ezen termékek használatát javasoljuk. Az újrahasznosított papírból készült kéztörlők és toalettpapírok széles választékban érhetők el kínálatunkban.

Egy átlagos mosdó, intézmény, konyha, vendéglátóhely feltöltésére minden szükséges terméket megtalál palettánkon. Tekercses és hajtogatott papírkéztörlők, toalettpapírok, szalvéták, asztalterítők, orvosi papírlepedők, ipari papírtörlők. Többféle kiszerelésben és minőségben, fehér, kék, zöld, barna színekben.

A higiéniai papírokat sajnos nem könnyű kiváltani. A kéztörlő helyett használhatunk kézszárítót, de az még mindig lassabb és kevésbé hatékony, mint a papír használata. A legtöbb gyártó ezért ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagot használ, hogy a környezetre gyakorolt káros hatást csökkentse. Az újrahasznosított alapanyagok felhasználása szintén a környezetvédelem egyik módja. A papírgyárak a legmodernebb gyártosoroknak köszönhetően kevesebb energiát használnak fel, és kisebb a károsanyag kibocsátásuk.

Népszerű márkáink közül kiemelnénk a Celtex, Wepa és Lucart gyártók termékeit. Mindegyikük hatalmas gyáregységgel, megfelelő kapacitással rendelkezik a felhasználói kör kiszolgálására. Az innovációnak köszönhetően pedig újabb és újabb megoldásokkal, hatákonyan és környezettudatosan állítják elő termékeiket.