Tartós elemek

PKCELL TARTÓS ELEMEK

A PKCELL Kína egyik vezető elem gyártója, már több, mint 15 éve. Hosszú élettartamú alkáli, nagy teljesítményű szén-cink és lítium elemek, valamint környezetbarát újratölthető akkumulátorok találhatók kínálatában. A gyártó 28000 m2-es ipar területtel, 500 dolgozóval és 20 nagysebésségű gyártósorral, kiváló minőségben és megfelelő termelési kapacitással elégíti az egyre növekvő piac igényeit. A minőségellenőrzést szigorú nemzetközi szabályozásnak megfelelően végzik.

A normál nem tölthető elemek máig nagy népszerűségnek örvendenek a háztartási eszközök áramellátása terén. Távirányítók, elemlámpák, lázmérők, mérlegek, játékok, szórakoztató technikai eszközök, és kézfertőtlenítő és folyékony szappan adagolók használatához egyaránt kínál megoldást.

Nézet:
Sorrend:
 

PKCELL TARTÓS ELEMEK GYÁRTÓJÁRÓL

A márka története 1998-ra nyúlik vissza, amikor Lee Zhijiang fizikai mérnök felállította a Shenzhen PKCELL Battery Co., Ltd. céget. A PKCELL vezető és elismert elemgyártóként fejlődött a hazai és a külföldi piacokon egyaránt. A márka a Power King CELL -ből származik. Ez az akkumulátor királyát jelenti.

1997-ben Lee vezető mérnök volt a kínai fizika kutatóintézetben. Egy nap üzleti céllal egy kisvárosba ment. Sajnos a szállodában áramkimaradás történt aznap éjjel, de neki egy sürgős szerződést kellett írnia. A sötétségben mérgelődve azon gondolkodott, hogy vajon képes-e hosszú élettartamú elemeket gyártani és elterjeszteni az egész világon. Aztán eljutott Shenzhenbe, hogy megvalósítsa álmát, és végül felállította a PKCELL márkát.

A folyamatos innováció nemcsak a versenyképes gyártás alapja, hanem a PKCELL fejlődésének lelke is egyben. A PKCELL 16 éve foglalkozik gyártással, kiválóságot és tökéletes egyensúlyt nyújt a tudomány és a technológia terén, folyamatosan tanul, frissít, és fejleszt.

A TARTÓS ELEMEK ÉS AKKUMULÁTOROK FELHASZNÁLÁSI CÉLJA NAPJAINKBAN

Mára a legtöbb készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, így az elemek felhasználása jelentősen csökkent. Ám a beépített akkumulátoroknak van egy olyan hátránya, hogy az elhasználódást követően sajnos legtöbb esetben a készülék a szemétben végzi. Ezzel ellentétben a cserélhető elemeket használó eszközök hosszú ideig használhatók. Távirányítók, elemlámpák, gyerekjátékok, automata szappan adagolók a legtöbb esetben még ma is ilyen megoldást használnak.

A szárazelemek kiváltására a cserélhető újratölthető akkumulátorok jelenthetnek megoldást. Ezek az elemek többször újratölthetők, így a gyakran használt és nagyobb energiaigényű készülékekben ilyet érdemes használni.