Takarítóeszközök

TAKARÍTÓESZKÖZÖK

Kínálatunkban az összes háztartási és ipari célra szánt eszköz megtalálható. Az egyszerű felmosófejtől, a professzionális padlótisztítóktól, az élelmiszeripari speciális eszközökig minden. Háztartási eszközök közül a Bonus és Vileda, professzionális és élelmiszipari vonalon pedig az UCTEM és Igeax tisztítóeszközöket forgalmazzuk. Mindegyik kiváló minőségű, jó ár-érték aránnyal bíró termék. Az innovatív megoldás közül kiemelnénk a Spin mop, valamint az Easy wash felmosó rendszereket, melyekkel gyerekjáték a takarítás.

TAKARÍTÓESZKÖZÖK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETENKÉNT

A takarítóeszközöket 3 nagy részre bontanánk. Az első kategóriába a háztartási eszközöket soroljuk. Elsősorban Bonus márkatermékek, Vileda, és Aricasa cikkek találhatók ebben a kategóriában. Ezek az otthonunk, és környezetének időszakos tisztítására lettek tervezve. Normál igénybevétel mellett hosszú ideig használhatók az adott feladatok elvégzésére.

A második kategóriába a professzionális, illetve ipari vonalat sorolnánk. Ide tartoznak az mindennapi takarítási feladatok elvégzéséhez szükséges eszközök. Például professzionális takarítókocsik, tartós anyagból készült seprűk, kefék, felmosónyelek, teleszkópos nyelek, a sokszor, akár fertőtlenítő eljárással tisztható laposmopok. Ezeket főként intézmények, ipari létesítmények takarítására ajánljuk. UCTEM, Vileda, IGEAX termékek alkalmas ezen feladatok elvégzésére.

A harmadik kategóriába a HACCP rendszerbe illeszthető, színkódolt, rendkívül strapabíró eszközök tartoznak. A HACCP rendszer egyik követelménye, hogy a különböző területek takarításához használt felszerelést jól látható módon elkülönítsük. A színkódólással ez megvalósítható. Az IGEAX élelmiszeripari eszközök 5 féle színben rendelhetők, kék, piros, sárga, zöld, fehér. A gyártó rendkívül precízen építette fel ezt a termékkört. Különböző méretű, és erősségű, kefék, seprűk állnak rendelkezésre az adott felületek és a szennyeződés mértékéhez igazítva.

INNOVATÍV TAKARÍTÓESZKÖZÖK

A takarítás nem könnyű munka, de az innovációnak köszönhetően egyre könnyebbé tehető. A modern újragondolt felmosó és tisztítóeszközök nagyban megkönnyítik a munkát. A normál csavarókosaras felmosó vödrök ideje lejárt. Helyüket a forgófejes és lapos felmosók vették át. Előbbi néhány egyszerű mozdulattal a centrifugális erő segítségével egyszerűen kifacsarható. A lapos felmosók már csak a nagy méretű takarítókocsikkal használható. A méretének csökkentésével és a prés újragondolásával már a ház körül is használhatók. A nagyobb felületek így egyszerűen és gyorsan tisztíthatók.