Folyékony szappan, kézfertőtlenítő, kézhigiénia

FOLYÉKONY SZAPPAN, KÉZMOSÓ ÉS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SZEREK

A kategóriában többféle, kéztisztító, kézvédő, és kézfertőtlenítő szer található. A legtöbbjük minőségi magyar termék. Elérhetők folyékony állagú szappan formában, melyek vízzel történő öblítést igényelnek, így kifejezettem mosdókba ajánlott a használatuk. Alkoholos folyadék, és gél formában melyek öblítés nélküli gyors fertőtlenítésre alkalmasak. Legújabb termékünk, antimikrobiális krém formában, melyet a kézre felvíve, akár 4-5 órán keresztül fejti ki hatását.

A FOLYÉKONY SZAPPANOK, KÉZMOSÓK HASZNÁLATÁNAK FONTOSSÁGA

A kézmosó és kézfertőtlenítő szerek használata része mindennapi életünknek. Különösen fontos ez egy kialakult járványhelyzetben, vagy influenza szezonban. A különféle láthatatlan baktériumok szinten mindenhol jelen vannak, ezért fontos, hogy védjük tőlük a szervezetünket.

A kéz megfelelő higiéniájának fenntartása része mindennapi életünknek. A különböző kórokozók veszélyt jelenthetnek saját magunkra és közvetlen környezetünkre egyaránt. 

A éskéztisztító készítmények különböző hatásspektrummal bírnak. A legtöbb szappan, ha ugyan nincs is feltűntetve a csomagolásán, rendelkezik némi antibakteriális hatással, így normál körülmények között, a háztartásban bőven elegendő a használatuk. Aki biztosra akar menni, illetve háziállatot tart a lakásban, oda megfelelőbb lehet egy igazolt antibakteriális hatással rendelkező kézmosó készítmény.

FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ FOLYÉKONY SZAPPANOK, KÉZFERTŐTLENÍTŐK

A kézfertőtlenítő készítmények már szélesebb hatáspektrummal rendelkeznek. Használatuk főként egészségügyi intézményekben javasolt, de járványhelyzetben, forgalmas helyeken, iskolákban, éttermekben, várótermekben is ajánlott. Használatukkal nem csak a baktériumok, hanem a különféle vírusok is deaktiválhatók. Ezeket a készítményeket főként egészségügyi intézményekben, betegellátás foglakozó helyekre ajánljuk. A gyorsfertőtlenítők használata egyszerűbb, mint a fertőtlenítő szappanoké. Nincs szükség öblítésre. Alkoholtartalma révén a szer a fertőtnítő hatás kifejtése után elpárolog a kéz felületéről.

A termékek önadagolós flakonokkal, illetve adagolórendszerrel használhatók. Utóbbiak, manuális illetve automata kivitelben állnak rendelkezésre. Léteznek speciális patronos rendszerben, melyek minősége állandó.

A folyékony állagú termékek kiválthatók a fertőtlenítőszerrel, illetve tisztítószerrel átitatott kendőkkel. A kisebb kiszerelésüknek köszönhetően bármikor kéznél vannak. Használhatók tömegközlekedési eszközön, bevásárlást követően stb.

A legtöbb készítményünk ápoló segédanyagokat is tartalmaz, hogy ne károsítsa a bőrt, és megőrizze állapotát.