Csomagoló anyagok

Csomagoló anyagok, szemeteszsák, sztreccsfólia, ragasztószalag, kartondoboz

A kategóriában megtalálható az összes olyan általunk forgalmazott termék, mely csomagolásra használható, kartondoboz, ragasztószalag, szemeteszsák, élelmiszer csomagoló anyagok stb. Főként gyűjtő csomagolásban értékesítjük a termékeket, kivételt képeznek ez alól a élelmiszer csomagolásra szánt termékek pl. alulfólia, frissentartó fólia, illetve a húzózáras (szalagos) szemeteszsákok. Az általunk forgalmazott csomagolóanyagokra jó minőség, és kedvező ár jellemző. A hulladékgyűjtő zsákok között megtalálható az összes népszerű méret, 10L -től egészen 300L-ig.

Csomagoló anyagok, szemeteszsák, sztreccsfólia, ragasztószalag, kartondoboz

Csomagoló anyagokra, szemeteszsákra az intézményekben és a háztartásban is egyaránt szükség van. Az általunk forgalmazott csomagoló anyagok minősége kiváló, közvetlenül a gyártótól szerezzük be őket. A közvetlen kapcsolat előnye, hogy gyorsan és kedvező áron tudjuk beszerezni a termékeket.

Szemeteszsákok

A szemeteszsák választékunk rendkívül széles. Többféle méret és anyagminőség található a palettánkon. A legnépszerűbbek a REG újrahasznosított alapanyagból készült termékek. Jellemzően fekete, kék, zöld színben érhetők el a piacon. Ezeknél valamivel vastagabb anyaghasználatra van szükség, mivel a teherbírásuk ugyanazon vastagsában gyártva kisebb, mint a HDPE termékeké. A HDPE szemeteszsákok anyaga merevebb, kevésbé nyúlós, és nincs kellemetlen szaguk. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek a környezetbarát kukoricakeményítő alapanyagból készült szemeteszsákok. Ezek komposztálhatók, pár hónap alatt a nedvesség és a hő hatására lebomlanak. Amennyiben nem találja azt a méretet, vagy színt, amire szüksége van, akkor azt le tudjuk gyártatni. Az egyedi méret gyártás minimum mennyiséghez kötött. Erről érdeklődjön munkatársainknál.

Kartondobozok

A kartondobozokat elsősorban saját részre szereztük be. A méretüket és vastagságukat az általunk forgalmazott termékekhez igazítottuk, hogy a termékek szállítása biztonságos legyen. Az általunk forgalmazott darabok 4 féle méretben, 5 rétegű kivitelben érhetők el. Természetesen mennyiségi megkötés mellett lehetőséget biztosítunk egyedi méretű és vastagságú termék beszerzésére is.

Ragasztószalagok

Elsősorban a normál kartonbozok csomagolásához való ragasztószalagokat értékesítünk. A normál PP ragasztószalag mellet, elérhetők HOT-MELT tecnológiával készült termékek is. Ezek kiválóan tapadnak szélsőséges környezeti hőmérséklet mellett is. Mindkét két típus ellenáll az UV sugárzásnak, így tartósan használhatók.