BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Csillag Z.
2021.06.29 10:52
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Papír kéztörlők és adagolóik

A piacon egyre többféle megoldással találkozhatunk a papír kéztörlők tekintetében. Hajtogatott és tekercses megoldások is léteznek. Írásunkban röviden bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

FASS környezetbarát takarítóeszközök

A FASS S.p.A. több, mint 40 éve foglalkozik háztartási takarítóeszközök gyártásával, és az új innovatív technológiáknak köszönhetően már környezetbarát termékek is megtalálhatók a kínálatukban, melyet elérhetővé tettünk a magyarországi fogyasztók számára is.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

KÖRNYEZETTUDATOS PAPÍRGYÁRTÁS

A papírgyártás megközelítőleg 5000 évvel ezelőtt kezdődött Egyiptomban. Az első írásra alkalmas növényi anyagot papiruszsásból készítették, amit később a pergament követett. Az első papírgyárat Szamarkand városában alapították, de a gyártási technológia Kínából származik.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Asztaldekoráció és ünnepi teríték

Következő írásunkban az asztaldekorációval és a teríték fontosságával foglalkozunk. A papír asztalterítők, szalvéták, tányéralátétek egyre inkább teret hódítanak a vendéglátóhelyek körében.
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

ARICASA - Élelmiszeripari takarítóeszközök

Kínálatunkban megtalálhatók az élelmiszeripari tisztító eszközök, melyek a HACCP rendszer egyik fő területén alkalmazandóak. 
2021.03.18 07:41
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

KÉZSZÁRÍTÓ BESZERZÉSEN GONDOLKODIK?

Fontos, hogy a piacon kapható rengeteg típus közül az adott környezetnek leginkább megfelelőt válassza, hogy ön, mint üzemeltető és a mosdót használók is elégedettek legyenek. Rövid ismertetőnkkel megpróbálunk segíteni a választásban.
Kézfertőtlenítő adagolók blog bejegyzés

SZENZOROS KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓK

Automata kézfertőtlenítőszer adagolót vásárolna, de nem tud eligazodni a rengeteg típus között? Segítünk.
2020.09.29 13:47
ROLY SZÁRAZ ÉS SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓK
14 éves gyártói tapasztalattal rendelkező cég minőségi termékei. Széles termékpalettával háztartási és ipari használatra egyaránt.
VENDÉGLÁTÓHELYEKNEK AJÁNLJUK
Az éttermekben, kávézókban rengetegen megfordulnak, ezért kiemelten fontos szerepet a megfelelő higiénia. Az emberek szívesebben ülnek be olyan vendéglátóhelyre, ahol a tisztaság és kellő körültekintéssel fertőtlenített asztalok fogadják őket. Az Infibra egyszerhasználatos asztalterítők és evőeszköztartók használatával tovább csökkenthető a fertőzések száma, így a vendégek még inkább biztonságban érezhetik magukat, és önfeledten fogyaszthatnak.