BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Omnia Labor innovatív ipari papírtörlő adagoló rendszer

Helyszűkében van, vagy csak egyszerűen nem akar folyamatosan a papírtörlő tartó újratöltésével bajlódni? Itt a megoldás.

A Celtex új, innovatív adagolórendszere megoldást kínál a fenti problémákra. Hatalmas kapacitása ellenére kis helyet foglal el a munka területen. Higiénikus és hibamentesen üzemeltethető.
Modern mosdó kivitelezés

Szeretné, ha vendégei elégedetten távoznának vendéglátóegysége mosdójából?

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. higiénia adagoló kínálata bőséges, így bárki megtalálhatja számára a legmegfelelőbb termékcsaládot. Mi most összeállítottunk egy, a teljes mosdó professzionális felszereléséhez megfelelő termékpalettát. Ezeket az adagolókat és készülékeket nyugodt szívvel ajánljuk, biztosan nem fog bennük csalódni, és vendégei is elégedetten távozhatnak vendéglátóhelye mosdójából.
Munkavédelmi termékek

Munkavédelmi termékek az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. folyamatosan bővíti kínálatát, és igyekszik minden, a higiéniával kapcsolatos termékkörben megoldást nyújtani. Így van ez a munkavédelmi termékekkel is. Legyen szó, elsősegély termékekről, vagy egyéni védőfelszerelésről cégünknél a legtöbb alap termék megtalálható. Ami esetleg nincs a palettán, az pedig belátható időn belül beszerezhető.
Csillag Z.
2021.09.07 13:47
Folyékony szappan adagolók

Milyen szappan adagolót válasszak?

Miért használjunk folyékony szappan adagolót? Milyen típusú szappan adagolóval szereljük fel mosdónkat? Szenzoros, vagy manuális szappan adagolót válasszak? Rövid bejegyzésünkben igyekszünk átlatható képet adni a ma kapható megoldásokról.
Dreumex ipari kéztisztító

Unja már az állandó küzdelmet, amit azért vív, hogy eltávolítsa a kezére rakódott szennyeződést?

A makacs szennyeződés eltávolítása nem egyszerű. Amikor a normál folyékony szappan már kevésnek bizonyul, akkor szükség lehet valami hatékonyabbra. Ilyen fokú szennyeződés eltávolásához ipari kéztisztító szükséges. Nem mindegy, hogy milyen készítményt használ az adott szennyeződésre, ezért segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.
Toalettpapírok fajtái

Roly porszívók több éves forgalmazói tapasztalattal

Kínai márka a hazai piacon. Mit várhatunk tőle? Mit kapunk a pénzünkért? Miért válasszuk a Roly termékeket?
Csillag Z.
2021.08.04 13:18
Toalettpapírok fajtái

Tisztítószerekről általánosságban

Írásunkban a háztartásban használatos tisztítószerekről igyekszünk átlátható képet adni. Mit, mire és hogyan használjunk? Blog bejegyzésünkből kiderül.
Csillag Z.
2021.08.02 14:52
Toalettpapírok fajtái

Toalettpapír adagoló rendszerek

A nyilvános mosdó kialakításakor figyelembe kell venni, hogy milyen adagolórendszerrel szereljük fel azt. Figyelembe kell venni, a helyiség forgalmát és méretét. Ma már többféle megoldást kínálnak a gyártók, ezekről alábbi írásunkban igyekszünk minél inkább átlátható képet adni, hogy segítsünk a választásban.
Csillag Z.
2021.06.29 10:52
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Papír kéztörlők és adagolóik

A piacon egyre többféle megoldással találkozhatunk a papír kéztörlők tekintetében. Hajtogatott és tekercses megoldások is léteznek. Írásunkban röviden bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

FASS környezetbarát takarítóeszközök

A FASS S.p.A. több, mint 40 éve foglalkozik háztartási takarítóeszközök gyártásával, és az új innovatív technológiáknak köszönhetően már környezetbarát termékek is megtalálhatók a kínálatukban, melyet elérhetővé tettünk a magyarországi fogyasztók számára is.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

KÖRNYEZETTUDATOS PAPÍRGYÁRTÁS

A papírgyártás megközelítőleg 5000 évvel ezelőtt kezdődött Egyiptomban. Az első írásra alkalmas növényi anyagot papiruszsásból készítették, amit később a pergament követett. Az első papírgyárat Szamarkand városában alapították, de a gyártási technológia Kínából származik.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Asztaldekoráció és ünnepi teríték

Következő írásunkban az asztaldekorációval és a teríték fontosságával foglalkozunk. A papír asztalterítők, szalvéták, tányéralátétek egyre inkább teret hódítanak a vendéglátóhelyek körében.
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

ARICASA - Élelmiszeripari takarítóeszközök

Kínálatunkban megtalálhatók az élelmiszeripari tisztító eszközök, melyek a HACCP rendszer egyik fő területén alkalmazandóak. 
2021.03.18 07:41
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

KÉZSZÁRÍTÓ BESZERZÉSEN GONDOLKODIK?

Fontos, hogy a piacon kapható rengeteg kézszárító típus közül az adott környezetnek leginkább megfelelőt válassza, hogy ön, mint üzemeltető és a mosdót használók is elégedettek legyenek. Rövid ismertetőnkkel megpróbálunk segíteni a választásban.
Kézfertőtlenítő adagolók blog bejegyzés

SZENZOROS KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓK

Automata kézfertőtlenítőszer adagolót vásárolna, de nem tud eligazodni a rengeteg típus között? Segítünk.
2020.09.29 13:47
ROLY SZÁRAZ ÉS SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓK
14 éves gyártói tapasztalattal rendelkező cég minőségi termékei. Széles termékpalettával háztartási és ipari használatra egyaránt.
VENDÉGLÁTÓHELYEKNEK AJÁNLJUK
Az éttermekben, kávézókban rengetegen megfordulnak, ezért kiemelten fontos szerepet a megfelelő higiénia. Az emberek szívesebben ülnek be olyan vendéglátóhelyre, ahol a tisztaság és kellő körültekintéssel fertőtlenített asztalok fogadják őket. Az Infibra egyszerhasználatos asztalterítők és evőeszköztartók használatával tovább csökkenthető a fertőzések száma, így a vendégek még inkább biztonságban érezhetik magukat, és önfeledten fogyaszthatnak.