BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Márkás háztartási tisztítószer

Márkás háztartási tisztítószerek

A márkás tisztítószerek reklmámjai, és szlogenjei már mindannyiunk agyába beleégtek, de vajon valóban olyan jók, vagy annyival többet adnak az árukért? Írásunkban megpróbálunk fényt deríteni rá.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Szalvéták és asztalterítők

A szalvéták és az egyszer használatos asztalterítők egyre nagyobb népszerűsgnek örvendenek. A legkülönfélébb színekben és mintákkal érhetők a piacon, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb dekorációs terméket.
Csillag Z.
2023.10.30 14:11
Spray mop felmosó

ÚJ innovatív takarítóeszközök

A takarítás egy olyan feladat, amit nem szívesen, de muszáj elvégeznünk. Ha már kell, akkor miért ne tegyük ezt különösebb erőfeszítés nélkül, minél hatékonyabban. Az új innovatív felmosó és ablaktisztító eszközökkel gyerekjáték a takarítás. Kifejezetten a felhasználóra szabva készülnék, hogy megkönnyítsék a munkát. Kis helyet foglalnak, használatuk rendkívül kényelmes.

Csillag Z.
2023.09.27 10:00
Áramelosztók

Commel hálózati áramelosztók

A hálózati elosztókat széles körben használják az elektromos energia szétosztására és hozzáférhetővé tételére különböző helyszíneken és környezetekben. Ezek az eszközök fontos szerepet játszanak az elektromos energia felhasználásában és az elektromos eszközök áramellátásában. Fontos, hogy jó minőségű terméket válasszunk, melyek biztonságosan használhatók.

Innoveng professional logo

INNOVENG fertőtlenítő- és tisztítószerek

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. hosszú ideje kiváló partneri kapcsolatot ápol az Innoveng 1 Kft. Folyamatosan követjük a termékkínálat változását és ismerjük a takarítószerek, fertőtlenítőszerek használatának módját. A magas minőségű és jó ár-érték arányú készítmények kiváló tisztítási megoldást biztosítanak a legtöbb intézmény, vendéglátó, és gyártó üzem számára. A folyamatos innovációnak köszönhetően nem csak hatákony, hanem jó ár-érték arányú termékeket dobnak piacra.

Csillag Z.
2023.06.22 11:00
BROS szúnyogriasztók

BROS szúnyogriasztók és kullancsriasztók

A szúnyogok és kullancsok rengeteg bosszúságot okozhatnak a szabadban töltött idő alatt. Legyen szó kirándulásról, vagy a kerti programról nem árt, ha kéznél tartjuk a megfelelő készítményt. Vízi tevékenység, horgászat alkalmával is jó társnak bizonyulnak.

Csillag Z.
2023.06.01 13:40
Milyen higiénai papírterméket válasszak

Mire figyeljünk a higiéniai papírtermékek kiválasztásánál

A higiéniai papírtermékek piaca ma már rendkívül telített. Több nagy, és rengeteg kisebb gyár kínál különböző paraméterekkel termékeket. A drágább nem feltétlenül jobb, az olcsóbb nem biztos, hogy jobban megéri.

A papírtermékek vásárlásánal az átlag felhasználó a csomagolásra, az árra és a rétegszámra helyezi leginkább a figyelmét. Az egyéb paraméterek csak ezután következnek. Nézzük meg pontosan, hogy mire is érdemes még figyelni.

Csillag Z.
2023.05.08 12:10
Környezetbarát tisztítószerek használatának fontossága

Környezetbarát tisztítószerek használatának fontossága

Az éghajlatváltozás a világ minden tájára hatással van. A sarki jégtakarók olvadása miatt az óceánok szintje folyamatosan emelkedik. Egyre gyakoribbak az olyan szélsőséges időjárási jelenségek, mint a túlzottan nagy mennyiségű csapadék hullás, valamint a nyári forróság. Az éghajlatváltozás következményei rendkívül súlyosak, és hatással vannak életünkre. Az éghajlatváltozás ellen, mi magunk tehetünk a legtöbbet a környezettudatos gondolkodással.

Csillag Z.
2023.04.24 12:10
Commel és ZELUX led világítás

LED világítás

LED technólogiával nem csak energiát takarítunk meg, de sokkal hatékonyabban a világítható meg az adott helyiség. Választható a színhőmérséklet és a fényerő. Szinte minden korábbi szabvány foglalatba létezik izzó. A régi izzók probléma nélkül lecserélhetők az új technológiás fényforrásra. Élettartamuk is sokkal hosszabb. Háztartási és ipari felhasználásra egyaránt megfelelőek. A LED panelek különböző méretben, eltérő, illetve változtatható színhőmérséklettel érhetők el.
Csillag Z.
2022.12.07 14:10
Szemetes kukák és szemeteszsákok

Szemetes kukák és szemeteszsákok

Kerek, szögletes műanyag, rozsdamentes acél, újrahasznosított műanyag, billenőfedeles vagy pedálos? A szemetes kuka választék ma már rendkívül széles, így nehéz a döntés, hogy melyiket válasszuk, arról nem is beszélve, hogy a különböző kukákba, mekkora és milyen szemeteszsákot válasszunk. Blogunkban megpróbálunk segítséget nyújtani a megfelelő termékek kiválasztásában.
Csillag Z.
2022.11.08 15:10
Dreumex ipari kéztisztító és kézápoló termékek

Dreumex ipari kéztisztító, és kézápoló termékek

Az ipari kéztisztító készítmények piacán rendkívül sokféle termék található, de kevés olyat találni, mely nem csak kíméletes a bőrünkkel, hanem még környezetbarát összetevőket is tartalmaz. Írásunkban a Dreumex ipari kéztisztító és kézápoló termékcsaládról ejtünk néhány szót.
Illatosító eszközök kis és nagy légtérbe

Illatosító eszközök kis és nagy légtérbe

Környezetünk, otthonunk illatosítására rendkívül sok megoldás létezik, de melyik lenne számunkra a legmegfelelőbb. Bejegyzésünkben igyekszünk felvilágosítást adni, a kereskedelmi forgalomban kapható, háztartási és ipari illatosító eszközökről.
Csillag Z.
2022.08.11 11:10
Felmosó eszközök

Felmosó rendszerek, eszközök bemutatása

Az adott padlófelületek tisztításához elengedhetetlen a megfelelő eszköz kiválasztása. Milyen szempontok szerint válasszunk eszközt és azt hogyan használjuk?
Költséghatékony higiéniai rendszerek

Higiéniai kiadások csökkentése a megfelelő eszközök megválasztásával

A növekvő alapanyag- és energiaárak jelentős hatással vannak a higiéniai piacra is. Azonban a higiénián nem szabad spórolni, helyette inkább válasszunk költséghatékony megoldásokat.
Kéztörlő papírok

Hajtogatott, vagy tekercses papírkéztörlőt válasszak?

Mik a lényeges különbségek? Milyen a felhasználói kör? Mekkora hely áll rendelkezésre? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket kell feltennünk a megfelelő kéztörlő rendszer kialakításához.
Tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Évente legalább egyszer rászánjuk magunkat otthonunk alapos kitakarítására. Ilyenkor a ritkábban használt, illetve nehezen, vagy egyáltalán el nem érhető helyek és felületek tisztítására is sort kerítünk.
Csillag Z.
2022.02.21 11:10
Nedves törlőkendő

Nedves háztartási tisztító kendők

Az előre átitatott kendők gyors és hatékony tisztítási megoldást kínálnak otthonunkban. Nincs szükség külön tisztítószerre és az adott felület tisztításához megfelelő kendőre. A munka végeztélvel a kendő a szemétbe kerül.
Csillag Z.
2022.02.01 10:50
Kedvezmények, pontgyűjtő számla az Alpha-Dent Higiénia Kft.-nél

Kedvezményrendszer, pontgyűjtő számla

Folyamatosan törekszünk rá, hogy vásárlóinkat a lehető legjobb ár-érték arányú termékekkel szolgáljuk ki. Az állandó akciók mellett, most pontgyűjtő számla bevezetésével igyekszük még kedvezőbbé tenni a termékek árát.
Gyors kéz- és felületfertőtlenítők

Gyors kézfertőtlenítők és felületfertőtlenítők

Léteznek olyan fertőtlenítő készítmények, amelyek nem igényelnek vízzel történő öblítést, ezeket nevezzük gyors fertőtlenítő szernek. Kézre és felületre is létezik ilyen megoldás. De vannak fontos szabályok, amikre itt is figyelni kell.
Csillag Z.
2022.01.06 14:50
Hulladékgyűjtők, szelektív hulladékgyűjtők, szemetes kukák

Hulladékgyűjtők széles választéka

A hulladékgyűjtők rendkívül sokfélék lehetnek, és nem mindegy, hogy milyen környezetbe melyiket választjuk, ezért ezekből a termékekből igen széles választékot tartunk.
Professzionális takarítóeszközök

Professzionális takarítóeszközök

Melyek az alapvető takarítási eszközök? Mitől professzionális egy eszköz? Miért válasszunk professzionális takarítóeszközt?
Omnia Labor innovatív ipari papírtörlő adagoló rendszer

Helyszűkében van, vagy csak egyszerűen nem akar folyamatosan a papírtörlő tartó újratöltésével bajlódni? Itt a megoldás.

A Celtex új, innovatív adagolórendszere megoldást kínál a fenti problémákra. Hatalmas kapacitása ellenére kis helyet foglal el a munka területen. Higiénikus és hibamentesen üzemeltethető.
Modern mosdó kivitelezés

Szeretné, ha vendégei elégedetten távoznának vendéglátóegysége mosdójából?

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. higiénia adagoló kínálata bőséges, így bárki megtalálhatja számára a legmegfelelőbb termékcsaládot. Mi most összeállítottunk egy, a teljes mosdó professzionális felszereléséhez megfelelő termékpalettát. Ezeket az adagolókat és készülékeket nyugodt szívvel ajánljuk, biztosan nem fog bennük csalódni, és vendégei is elégedetten távozhatnak vendéglátóhelye mosdójából.
Munkavédelmi termékek

Munkavédelmi termékek az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. folyamatosan bővíti kínálatát, és igyekszik minden, a higiéniával kapcsolatos termékkörben megoldást nyújtani. Így van ez a munkavédelmi termékekkel is. Legyen szó, elsősegély termékekről, vagy egyéni védőfelszerelésről cégünknél a legtöbb alap termék megtalálható. Ami esetleg nincs a palettán, az pedig belátható időn belül beszerezhető.
Csillag Z.
2021.09.07 13:47
Folyékony szappan adagolók

Milyen szappan adagolót válasszak?

Miért használjunk folyékony szappan adagolót? Milyen típusú szappan adagolóval szereljük fel mosdónkat? Szenzoros, vagy manuális szappan adagolót válasszak? Rövid bejegyzésünkben igyekszünk átlatható képet adni a ma kapható megoldásokról.
Dreumex ipari kéztisztító

Unja már az állandó küzdelmet, amit azért vív, hogy eltávolítsa a kezére rakódott szennyeződést?

A makacs szennyeződés eltávolítása nem egyszerű. Amikor a normál folyékony szappan már kevésnek bizonyul, akkor szükség lehet valami hatékonyabbra. Ilyen fokú szennyeződés eltávolásához ipari kéztisztító szükséges. Nem mindegy, hogy milyen készítményt használ az adott szennyeződésre, ezért segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.
Toalettpapírok fajtái

Roly porszívók több éves forgalmazói tapasztalattal

Kínai márka a hazai piacon. Mit várhatunk tőle? Mit kapunk a pénzünkért? Miért válasszuk a Roly termékeket?
Csillag Z.
2021.08.04 13:18
Toalettpapírok fajtái

Tisztítószerekről általánosságban

Írásunkban a háztartásban használatos tisztítószerekről igyekszünk átlátható képet adni. Mit, mire és hogyan használjunk? Blog bejegyzésünkből kiderül.
Csillag Z.
2021.08.02 14:52
Toalettpapírok fajtái

Toalettpapír adagoló rendszerek

A nyilvános mosdó kialakításakor figyelembe kell venni, hogy milyen adagolórendszerrel szereljük fel azt. Figyelembe kell venni, a helyiség forgalmát és méretét. Ma már többféle megoldást kínálnak a gyártók, ezekről alábbi írásunkban igyekszünk minél inkább átlátható képet adni, hogy segítsünk a választásban.
Csillag Z.
2021.06.29 10:52
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Papír kéztörlők és adagolóik

A piacon egyre többféle megoldással találkozhatunk a papír kéztörlők tekintetében. Hajtogatott és tekercses megoldások is léteznek. Írásunkban röviden bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

FASS környezetbarát takarítóeszközök

A FASS S.p.A. több, mint 40 éve foglalkozik háztartási takarítóeszközök gyártásával, és az új innovatív technológiáknak köszönhetően már környezetbarát termékek is megtalálhatók a kínálatukban, melyet elérhetővé tettünk a magyarországi fogyasztók számára is.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

KÖRNYEZETTUDATOS PAPÍRGYÁRTÁS

A papírgyártás megközelítőleg 5000 évvel ezelőtt kezdődött Egyiptomban. Az első írásra alkalmas növényi anyagot papiruszsásból készítették, amit később a pergament követett. Az első papírgyárat Szamarkand városában alapították, de a gyártási technológia Kínából származik.
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Asztaldekoráció és ünnepi teríték

Következő írásunkban az asztaldekorációval és a teríték fontosságával foglalkozunk. A papír asztalterítők, szalvéták, tányéralátétek egyre inkább teret hódítanak a vendéglátóhelyek körében.
Igeax élelmiszeripari takarítóeszközök

ARICASA (IGEAX) - Élelmiszeripari takarítóeszközök

Kínálatunkban megtalálhatók olyan élelmiszeripari tisztító eszközök, melyek a HACCP rendszer egyik fő területén alkalmazandóak. Ezen termékek főként az élelmiszerfeldolgozás során használatosak. Tartósságuknak köszönhetően azonban megállják a helyüket bármilyen takarítási feladat során.

2021.03.18 07:41
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

KÉZSZÁRÍTÓ BESZERZÉSEN GONDOLKODIK?

Fontos, hogy a piacon kapható rengeteg kézszárító típus közül az adott környezetnek leginkább megfelelőt válassza, hogy ön, mint üzemeltető és a mosdót használók is elégedettek legyenek. Rövid ismertetőnkkel megpróbálunk segíteni a választásban.
Kézfertőtlenítő adagolók blog bejegyzés

SZENZOROS KÉZFERTŐTLENÍTŐ ADAGOLÓK

Automata kézfertőtlenítőszer adagolót vásárolna, de nem tud eligazodni a rengeteg típus között? Segítünk.
2020.09.29 13:47
ROLY SZÁRAZ ÉS SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓK
14 éves gyártói tapasztalattal rendelkező cég minőségi termékei. Széles termékpalettával háztartási és ipari használatra egyaránt.
VENDÉGLÁTÓHELYEKNEK AJÁNLJUK
Az éttermekben, kávézókban rengetegen megfordulnak, ezért kiemelten fontos szerepet a megfelelő higiénia. Az emberek szívesebben ülnek be olyan vendéglátóhelyre, ahol a tisztaság és kellő körültekintéssel fertőtlenített asztalok fogadják őket. Az Infibra egyszerhasználatos asztalterítők és evőeszköztartók használatával tovább csökkenthető a fertőzések száma, így a vendégek még inkább biztonságban érezhetik magukat, és önfeledten fogyaszthatnak.