BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

SZALVÉTÁK ÉS ASZTALTERÍTŐK NEM CSAK AZ ÜNNEPEKRE

2023.12.04 13:01
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Szalvéták és asztalterítők

A szalvéták és az egyszer használatos asztalterítők egyre nagyobb népszerűsgnek örvendenek. A legkülönfélébb színekben és mintákkal érhetők a piacon, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb dekorációs terméket.

SZALVÉTA ÉS ASZTALTERÍTŐ GYÁRTÓK

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában két nagy, és nemzetközileg ismert gyártó termékei találhatók meg. A FATO a higiéniai papír piacon ismert Lucart S.p.A vállalathoz tartozik. A 70 éve működő gyártó, 2007-ben lépett a Ho.Re.Ca piacra, és azóta is folyamatosan egyre változatosabb asztaldekorációs termékekkel látja a felhasználókat. Az INFIBRA szintén egy olasz márkatermék, melyet az 1985-ben alapított Industrei Celtex S.p.A gyárt. A két gyártó nagyon hasonló minőségű termékeket gyárt. Utóbbi választéka egyenlőre szűkebb, de a folyamatosan újabb, és újabb megoldásokat kínál a vendéglátás és élelmezés számára.

A SZALVÉTÁK ÉS ASZTALTERÍTŐK MINŐSÉGE

A különböző besorolású éttermek más és más minőségű terméket igényelnek. Az egyszerű 1 rétegű fehér papír szalvétától kezdve, a minőségi Airlaid technológiával készült termékekig válogathatnak a palettáról. Utóbbi, a textilszalvétákhoz hasonlóan vastag, kellemes tapintású, és rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik. A normál papírgyártástól eltérően itt nem vizet, hanem levegőt használnak cellulózszálak papírszövetté alakításhoz. Ennek köszönhetően sokkal ellenállóbbak és jobb nedvszívó képeséggel rendelkeznek. Továbbra is a normál papírszalvéta a legelterjedtebb a vendéglátó helyeken. Széles méretválasztékkal, rengeteg féle színben, és több rétegben érhetők el a piacon. A legnépszerűbb méret a 33x33 cm, de választhatunk a 25x25cm koktél, valamint a 38x38 cm, vagy 40x40 cm méretek közül is. A lapok általában 1/4-edre, vagy 1/8-adra vannak hajtva. A rengetek szín mellett, mintás és egyedi nyomattal ellátott termékek is rendelhetők.
Az asztalterítők is többféle formában érhetők el. Az asztalifutók az asztal közepén végigfektetve használhatók díszítő elemként. Az asztalterítők pedig olyan szabvány szélességgel készülnek, melyek tökéletesen lefedik az asztalt és nem csak díszítő, de védő funkciót is ellátnak. 
A széles választéknak köszönhetően kellemes lenyügőző látvány érhető el a vendéglátóhelyeken, rendezvényeken, vagy akár otthonunk a különböző ünnepek alkalmával.

Tekintse meg papír asztalterítő és papír szalvéta  kínálatunkat az alábbi linkeken:
https://alphadenthigienia.hu/sct/265364/Szalvetak-es-asztalteritok