LED világítás, villamossági termékek

LED VILÁGÍTÁS, VILLAMOSSÁGI TERMÉKEK

A kategóriában a Commel és Zelux villanyszerelési és világítástechnikai termékek találhatók meg széles választékban. A 30 éves múlttal rendelkező gyártó a folyamatos innovációnak köszönhetően egyre megbízhatóbb, és magasabb minőségű termékek előállítására törekszik. A fejlett energiatakarékos LED izzók, magas minőségű villanyszerelési anyagok mind részei a kínálatnak. Termékeik egyaránt használhatók háztartási és ipari környezetben (például irodaházak, gyárak, műhelyek). Különös figyelmet fordítanak a termékbiztonságra, és minden termék megfelel a legújabb alkalmazott szabványoknak. Alkalmazkodnak az egészségügyi és környezeti hatásokkal kapcsolatos új követelményekhez és előírásokhoz, ezért kizárólag egészségre ártalmatlan anyagokat használnak. A költséghatékony LED világítótestekkel az áramfelhasználás a töredékére csökkenthető.

COMMEL LED VILÁGÍTÁS, VILLAMOSSÁGI TERMÉKEK

Legyen szó háztartási felhasználásról, vagy ipari területről a Commel villanyszerelési és világítástechnikai termékekben nem fog csalódni. A Commel ipari hosszabbító kábelek ellenállnak a külső behatásoknak, és a nagyobb teljesítményű fogyasztókat is kellő árammal fogják ellátni. Az ipari kábelekkel szerelt kábeldobok ellenállóak a mechanikai behatásokkal szemben, ezért kiválóan használhatók építkezéseken, műhelyekben. A LED világítótestek, LED panelek, LED izzók költséghatékonyak és megbízhatóak. Hosszú élettartammal rendelkeznek és megfelelnek az európai szabványoknak. A kínálatban megtalálhatók olyan termékek is, mint az audió, vagy videó kaputelefonok, vezetékes és vezetéknélküli csengők, valamint Wifi okos eszközök (izzók, konnektorok, kapcsolók). A Commel villanyszerelési anyagoknál a gyártás során elsődleges szempont a biztonságos felhasználás. A Commel gyorscsatlakozókkal stabilan és biztonságosan rögzíthetők a különböző méretű és kialakítású vezetékek. Az RCCB és MCB megszakítók megfelelnek minden szabványnak, és egyszerűen illeszthetők be az új, vagy felújítandó épületek áramellátásába.

ZELUX LED VILÁGÍTÁS

A ZELUX LED izzókra a gyártó 2 éves garanciát vállal. Ezzel is azt bizonyítja, hogy kiváló minőségű, tartós termékeket forgalmaz. Az innovációnak köszönhetően a fényforrások energia igényét folyamatosan csökkenteni tudják ugyanakorra fényerő mellett. A kínálatban megtalálható az összes európai szabványnak megfelelő foglalattal rendelkező izzó. Süllyeszettett kazettás, illetve falon kívüli LED lámpa.

Az okos eszközök közül kiemelnénk a WIFI Smart kapcsolókat, konnektorokat és lámpákat, melyekkel kényelmesebbé tehetjük otthonunkat és akkor távolról is vezérelhetjük a különböző fogyasztókat.