Dreumex ipari kéztisztító termékek

DREUMEX KÉZTISZTÍTÓ ÉS KÉZÁPOLÓ TERMÉKEK

A Dreumex ipari kéztisztító és kézápoló szereket elsősorban a makacs szennyeződések (olaj, zsír, festék, ragasztó, korom, stb.) kézfelületről történő eltávolítására fejlesztették ki. Az erősen igényben vett kéznek, nem csak tisztításra, kényeztetésre is szüksége van, ezért a gyártó munkavégzés előtti és utáni kézvédő krémek fejlesztésével is foglalkozik. A termékekhez egyedi adagoló rendszerek is elérhetők, mellyel egyszerűbb és gazdaságosabb is a felhasználás. Prémium minőségű termékek, kiváló tisztító és ápoló hatásssal.

A Dreumex ipari kéztisztító gyártó vállalat bemutatása

A Dreumex USA Inc. a professzionális és otthoni kéztisztító szerek, kézápolási termékek és fertőtlenítő törlőkendők vezető gyártója. A Gent-l-kleen Products 1949-ben alakult, és professzionális minőségű kéztisztítószereket, többcélú kéztörlőkendőket és kéztisztító adagolókat gyárt otthoni, bolti és ipari felhasználásra. 2010-ben a Gent-l-kleen termékek egyesültek a holland Dreumex-szel. 2014-ben a Gent-l-kleen hivatalosan megváltoztatta nevét Dreumex USA, Inc.-re, de továbbra is gyártja a Gent-l-kleen márkájú kézi tisztítószereket.

A Dreumex USA egy olyan csúcskategóriás, kiváló minőségű termékpalettát fejlesztett ki, amely segít megvédeni, alaposan megtisztítani és ápolni a kezeket. A széles termékválaszték megoldást kínál minden helyzetre, így a kezei is tiszták és egészségesek.

A Dreumex, fióktelepei Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Franciaországban és Észak-Amerikában vannak, és egyre több disztribútorra tesz szert világszerte.

A Dreumex ipari kéztisztító és kézápoló termékcsalád

Termékcsalád többféle kéztisztítóból, kézmosó szappanból, kéztisztító törlőkendőből, habszappanból és innovatív adagolási megoldásokból áll. A Dreumex USA gyártja a MONK márkanévre hallgagató fertőtlenítő törlőkendőket, amelyek a betegségek, vírusok és baktériumok terjedésének megállítására szolgálnak. A gyártó megoldást kínál a legtöbb szennyeződés eltávolítására pl. festék, zsír, korom, olaj, ragasztó. A kéztisztító termékek mind oldószermentesek, mivel a Dreumex vállalat szem előtt tartja a különböző oldószerek, etanol stb. mellőzését, mert tisztában van vele, hogy ezek felelősek a legtöbb krónikus betegség kialakulásáért.

A tisztítást a különböző súrolószemcsékkel teszik hatékonnyá. A súroló hatás azonban károsíthatja a kéz felületét, ezért a kéztisztítóik nagy mennyiségű bőrápoló anyagot is tartalmaznak. Az ápolás rendkívül fontos, ezért a legjobb megoldás, ha már a megelőzésre is gondolunk. A bőrünket elsősorban a különböző ipari szennyeződések (olaj, festék stb.) károsítják. Ezt a hatást egy munkavégzés előtti kézkrémmel tudjuk rendkívüli mértékben befolyásolni. A Dreumex universal kézvédő krém kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Folyékony kesztyűnek is nevezik.