Dreumex Termékek

DREUMEX KÉZTISZTÍTÓ ÉS KÉZÁPOLÓ TERMÉKEK

A Dreumex kéztisztító és kézápoló szereket elsősorban a makacs szennyeződések (olaj, zsír, festék, ragasztó, korom, stb.) kézfelületről történő eltávolítására fejlesztették ki. Az erősen igényben vett kéznek, nem csak tisztításra, kényeztetésre is szüksége van, ezért a gyártó munkavégzés előtti és utáni kézvédő krémek fejlesztésével is foglalkozik. A termékekhez egyedi adagoló rendszerek is elérhetők, mellyel egyszerűbb és gazdaságosabb is a felhasználás. Prémium minőségű termékek, kiváló tisztító és ápoló hatásssal.

A Dreumex USA Inc. a professzionális és otthoni kéztisztító szerek, kézápolási termékek és fertőtlenítő törlőkendők vezető gyártója. A Gent-l-kleen Products 1949-ben alakult, és professzionális minőségű kéztisztítószereket, többcélú kéztörlőkendőket és kéztisztító adagolókat gyárt otthoni, bolti és ipari felhasználásra. 2010-ben a Gent-l-kleen termékek egyesültek a holland Dreumex-szel. 2014-ben a Gent-l-kleen hivatalosan megváltoztatta nevét Dreumex USA, Inc.-re, de továbbra is gyártja a Gent-l-kleen márkájú kézi tisztítószereket.

A Dreumex USA egy olyan csúcskategóriás, kiváló minőségű termékpalettát fejlesztett ki, amely segít megvédeni, alaposan megtisztítani és ápolni a kezeket. A széles termékválaszték megoldást kínál minden helyzetre, így a kezei is tiszták és egészségesek.

Termékcsalád többféle kéztisztítóból, kézmosó szappanból, kéztisztító törlőkendőből, habszappanból és innovatív adagolási koncepcióból áll. A Dreumex USA gyártja a MONK márkanévre hallgagató fertőtlenítő törlőkendőket, amelyek a betegségek, vírusok és baktériumok terjedésének megállítására szolgálnak.

A Dreumex, fióktelepei Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Franciaországban és Észak-Amerikában vannak, és egyre több disztribútorra tesz szert világszerte.