Szemetes kuka, fém kuka, rozsdamentes acél szemetes

Fém kuka, rozsdamentes acél szemetes

A rozsdamentes acél kukák megjelenésüknek köszönhetően bármilyen helyen jól mutatnak. Legyen szó modern, vagy klasszikus megjelenésű helyiségről bármelyik stílushoz megfelelőek. Egyszerű letisztult fényes kivitelben érhetők el kínálatunkban. A fém kuka jól párosítható brámilyen fém adagolóval a mosdóban. Pedálos, billenőfedeles és nyitot kivitelben is elérhetők. Többféle méretben elérhetők a kicsi asztalitól a hatalmas ipari méretekig. Szögletes és kerek kivitelben érhetők el kínálatunkban.

A fém kuka előnyei hátrányai?

A kialakításuknak köszönhetően bármilyen környezben megállják helyüket. Sokkal szebb egy fém szemetes, mint egy műanyag. Általában belső műanyag vödörrel vannak szerelve, így a hulladék ürítése egyszerűbb. A fém hulladékgyűjtőket főként igényesebb helyekre ajánljuk. Fontos, hogy a külső behatások miatt könnyen behorpadhatnak, amik jelentősen csorbítják a szépségét. A takarításuk szintén figyelmet igényel. A rozsdamentes bevonat a maró szerek hatására sérülhet és korrodálódni kezdhet. Léteznek a piacon saválló kivitelű termékek is, ezek ára viszont horribilis a normál rozsdamenteshez képest. A vegyes hulladéktárolók mellett elérhetők kínálatunkban szelektív gyűjtők, valamint hamutartó állványok is. Utóbbiak kültéri használatra egyaránt megfelelőek.

A megfelelő fém kuka kiválasztásának feltételei

Mielőtt a fém szemetes mellett döntenénk érdemes figyelembe venni a fentebb írtakat. A felhasználó réteget, valamint a takarítók képzettségét. Egy iskolába, vagy nagyobb forgalmú helyre nem ajánljuk az esetleges sérülések elkerülése végett. A takarításnál figyelni kell, hogy csak semleges készítménnyel végezzék. Amennyiben mindenképpen a rozsdamentes acél termékre esett a választásunk, akkor első körben azt kell eldöntenünk, hogy billenőfedeles, vagy pedálos terméket vásároljunk. A pedálos kukáknál a pedál hosszabb igénybevételt követően tönkremehet, míg egy billenőfedels sokkal tartósabb. Nagyobb forgalmú helyre mindenképpen az utóbbit javasoljuk. A pedálosnak viszont megvan az az előnye, hogy jobban zár, ezért kevésbé engedi ki a szagokat. Irodába, orvosi rendelőbe utóbbi lehet a jó választás. Henger, vagy szögletes kérdésben, csak a helyiség kivitelezése és egyéni igényünk játszik szerepet. A méretet illetően pedig egyértelműen az, hogy milyen a helyiség forgalma, illetve, hogy mit szeretnénk tárolni benne.

Kínálatunkban megtalálhatók a legkülönfélébb hulladékgyűjtők, mind a formájukat, mind a méretüket illetően. Amennyiben mégsem találja azt, amit keres, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal, hogy megvizsgáljuk egyedi igényét.