Szemetesek, kukák, műanyag

Műanyag szemetesek

Kínálatunkban rendkívül sokféle kuka található. Az egészen kicsi, asztali mérettől a nagy méretű kommunális hulladékgyűjtökig bezárólag. Billenőfedeles, pedálos és nyitott kivitelben is elérhetők. A szelektív hulladékgyűjtőink sok féle színben a legkülönfélébb hulladékok szortírozására készültek. Kommuniális hulladékgyűjtők, melyeket a hulladékgazdálkodási vállalatok is elfogadnak. Prémium és normál minőségben, háztartási és ipari célra egyaránt.

 

MŰANYAG SZEMETES KUKÁK

A mai felgyorsult világban rendkivül sok szemét keletkezik. Ezek gyűjtésére szolgálnak az épületekben megtalálható kisebb nagyobb hulladékgyűjtők. A különböző helyiségek különböző méretű és működésű kukákat igényelnek. A forgalmasabb helyekre lehetőleg nagyobb méretűt és egyszerű működésűt válasszunk, hogy a hulladék ne a gyűjtő mellett végezze. Működésüket tekintve elérhetők billenőfedeles, pedálos, és nyitott változatban. A pedálos rendszerűek általában jobban zárnak, mint a billenőfedeles társaik. A vegyes szemét gyűjtésére inkább ezt javasoljuk, hogy a bűz ne terjengjen az adott helyiségben. A nyitott kukákat inkább irodákba és mosdókba ajánljuk. A billenőfedeles szemetesek egyszerű rendszerűek, viszonylag jól zárnak, így vegyes hulladék tárolására alkalmasak. Ezek olcsóbbak is, ezért az egyik legkedveltebb típus a piacon.

A kommunális hulladék gyűjtése mellett, szelektív hulladék gyűjtésre is szükség lehet, ezért kínálatunkban az ilyen típusú termékek is megtalálhatók, különböző színekben, hogy a papír, üveg stb, jól láthatóan, elkülönítve legyen gyűjthető. A hulladékgyűjtők használatát mindenképpen zsákkal javasoljuk, az egyszerűbb ürítés, a kuka kímélése, valamint szennyeződésének elkerülése végett. Lehetőleg mindig eggyel nagyobb méretű zsákot használjunk, mint a kuka mérete. A zsák száját rögzíteni kell, hogy a bedobott hulladék ne húzza le.

MŰANYAG SZEMETESEINKRŐL

A kínálatunkban található kukák nagy része Törökországból származik. A gyártó 1974 óta van jelen a piacon és mára egy 10.000 m2 alapterületű létesítménnyel rendelkezik. Két féle minőséget prezentál, újonnan előállított prémium, valamint újrahasznosított műanyag granulátumból készült termékeket. Utóbbi olcsóbb, és ugyanolyan használati értékkel rendelkezik, ám színük eltérő, tapintásra más érzetet kelthetnek, valamint erősebb műanyag szaguk van, mint prémium társaiknak. Elérhetők nyitott, billenőfedeles és pedálos kivitelben, a legkisebb 6L-es mérettől egészen a nagy 70L-es méretig.

A folyamatos innovációnak köszönhetően újabb és újabb formákkal, és működéssel rendelkező termékeket vezetnek be. A szemetes kukákon kívül egyéb más műanyagból eszközöket is gyártanak, mint például az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbben használható Spin Mop forgófejes felmosót. Termékpalettánkon, nem csak a török gyártó termékei találhatók meg, importálunk Lengyelországból a Plafor cégtől, mely kifejezetten prémium minőségű termékekre szakosodott. Ezek a termékek vastagabb, ellenállóbb anyagból készülnek, és exkluzívabb megjelenéssel rendelkeznek. Főként billenőfedeles és nyitott hulladékgyűjtőket gyártanak.