VISZONTELADÓKNAK

AAA platinum besorolás
Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Szeretne viszonteladó partnereink közé tartozni?

Az Alpha-Dent Higiénia Kft.  2003-óta foglalkozik higiéniai papír termékek és adagolórendszerek, tisztítószerek, takarítóeszközök, papírszalvéták és asztalterítők, hulladékgyűjtők kis- és nagykereskedelmével. Termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így korrekt, versenyképes árakkal dolgozunk.

A VISZONTELADÓI CSATLAKOZÁS ELŐNYEI:

Versenyképes nagykereskedelmi árak:

Viszonteladói partnereinknek egységes kedvezményrendszert dolgoztunk ki, mellyel nem kerülnek hátrányba a nagyobb tételben vásárlókkal szemben.

Pontos raktárkészlet információ:

Webáruházunkban mindig az aktuális készlet látható, amennyiben a rendelhető felirat látható a termék mellett, akkor hazai beszerzés esetén 2 - 3 munkanap, EU tagállamból történő importtal 1 - 2 héten belül rendelkezésre áll.

Gyors kiszállítás:

Két csomagküldő (MPL, GLS) és egy raklapos küldeményeket szállító (Englmayer) céggel állunk kapcsolatban.

Adatfeed, Api webáruház összekapcsolás:

Külső szolgáltatók (Linkio, Connestic) segítségével lehetővé vált, az áruházak összekapcsolása, melyek segítségével a termékeink megjeleníthetők az Ön áruházában is.

 

Alpha-Dent Higiénia Kft. Alpha-Dent Higiénia Kft. raktár Alpha-Dent Higiénia Kft. raktár

 

Regisztráció:

A viszonteladói csatlakozás feltételei:

A cég amivel regisztrál kereskedelmi tevékenységet végez.
Tevékenységi körében szerepel az általunk forgalmazott termékkör.

 

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkon, akkor az alábbi linkre kattintva megteheti.

REGISZTRÁCIÓ

A partnereinket a webáruházon keresztül szolgáljuk ki. Itt be tudjuk állítani a kedvezményes árakat Önnek. A fizetés előre utalással / utánvéttel / bankkártyával lehetséges az első pár rendelés alkalmával. Stabil kapcsolat esetén lehetőséget biztosítunk utólagos fizetésre. Az ingyenes szállítás értékhatára nettó 250.000 Ft, ez alatt szállítási díjat számolunk fel, melynek mértéke raklapos szállítás esetén 6000 Ft + ÁFA. Kisebb rendeléseket az oldalon látható csomagküldési díjakkal is el tudjuk juttatni, illetve személyes átvételre Mohácson van lehetőség. Dolgozunk a Dropshipping rendszer kialakításán is, melynek előnye, hogy nem kell saját készlettel rendelkezniük, a rendeléseket közvetlenül a megrendelőjüknek tudjuk kiküldeni.

Viszonteladói űrlap kitöltése, regisztrált felhasználóknak
Az Ön e-mail címe:
Az Ön neve:
Cég név:
Adószám
Üzenet
Adatkezelés
Hozzájárulok az adataim bizalmas kezeléséhez.