Intim higiéniai termékek

INTIM HIGIÉNIAI TERMÉKEK

Elengedhetetlen kellékei az igényes női mosdóknak az intim higiéniai tasak adagolására szolgáló eszközök és hozzá alkalmas tasakok. Legyen szó intézményről, bevásárló központról, vagy egy nívós étteremről, biztosan talál olyan adagolót, mely az adott környezetbe tökéletesen illeszkedik.

Használata higiénikus, mivel csak a soron következő tasakot érintjük meg. A hajtogatásnak köszönhetően az első tasak kihúzásával rögtön előkészíti a következőt.

A használt tasakot egyszerűen dobja ki a mosdóban található hulladékgyűjtőbe.

Az intim tasak adagolók elérhetők műanyag és fém változatban is. Előbbiek többféle színben, például, fehér, krómozott, ezüst, fekete, míg útobbi rozsdamentes acél, szálcsiszolt, vagy fényes felülettel.

A intim hulladékgyűjtő tasakok általában polietilénből készülnek, így alkalmasabbak a légmentes lezárásra, mint a papírból készült társaik. További előnyük, hogy kis, helyen elférnek, és a hajtogatásnak köszönhetően higiénikusan használhatók.

Kis méretük lehetővé teszi, hogy egészen apró toalettekben is használhatók legyenek.

Az intim higiéniai termékek (tampon, betét st.) a wc-be dobva dugulást okoz, ezért a fenti tasakok és a hulladékgyűjtők használata erősen javasolt minden mosdóba, legyen szó intézményről, vagy vendéglátóhelyről.