Intim tasak, zacskó

INTIM TASAK, ZACSKÓ

Az intim hulladékgyűjtő tasakokat nyilvános női mosdókba ajánljuk. Segítségükkel a használt egészségügyi betétek, tamponok diszkréten a kukába dobhatók. A papír, illetve gyorsan lebomló PLA tasakokat részesítsük előnyben a PE termékek helyett. Ezek kisebb terhelést jelentenek a környezetnek. Nem kell bajlódni a termék kihajtogatásával. A hozzá való adagolóból kivéve egyből használható. Mérete és kialakítása egyszerű használatot tesz lehetővé. Az adagolókból műanyag és rozsdamentes acél változat is elérhető.

AZ INTIM TASAKOK JELLEMZŐI

Az intim tasak adagolók elérhetők műanyag és fém változatban is. Előbbiek többféle színben, például, fehér, krómozott, ezüst, fekete színben, hogy a mosdó egyéb felszereléseihez igazíthatók legyenek. Utobbi rozsdamentes acélból készül, szálcsiszolt, vagy fényes felülettel rendelhető. A szálcsiszolt felület előnye, hogy nem látszik rajta az ujjlenyomat.

A intim hulladékgyűjtő tasakok polietilénből, papírból, és lebomló műanyagból készülnek. Utóbbiak alkalmasabbak a légmentes lezárásra, mint a papírból készült társaik. További előnyük, hogy kis, helyen elférnek, és a hajtogatásnak köszönhetően higiénikusan használhatók.

Kis méretük lehetővé teszi, hogy egészen apró toalettekbe is fel lehessen szerelni őket.

AZ INTIM TASAKOK FELHASZNÁLÁSI HELYEI

Az intim higiéniai termékek (tampon, betét stb.) a wc-be dobva dugulást okoznak, ezért a fenti tasakok és a hulladékgyűjtők használata erősen javasolt az összes nyilvános mosdóba. Legyen szó intézményről, bevásárlóközpontról vendéglátóhelyről, vagy irodaépületről.

A többféle kivitelnek köszönhetően könnyedén párosíthatók a többi higiénia adagolóval.