Infrás hőmérő

INFRÁS HŐMÉRŐK, LÁZMÉRŐK

Érintés nélküli lázmérőinkkel biztonságosan, a keresztfertőzés veszélye nélkül ellenőrizhető a páciens testhőmérséklete. A mérési pontosság + - 0,2 °C fok test hő mérése esetén. A mérést a homlokon, csukló belső felén, vagy a nyakon lehet végezni. A kézi eszközök tárgy, illetve víz hőmérséklet mérésére is alkalmasak. A lázmérők hang, és fényjelzéssel is figyelmeztetnek a különböző hőmérséklet státuszra, zöld szín: normál hőmérséklet, sárga: hőemelkedés, piros: láz. Egyszerű és gyors használat. Intézményi és otthoni használatra egyaránt alkalmas.

Nézet:
Sorrend:

Az érintés nélküli infrás lázmérők egyre népszerűbbek az intézmények és az otthoni felhasználók körében. Használatuk egyszerű és gyors. A koronavírus miatt kialakult helyzetben, a kereslet rendkívüli mértékben emelkedett, amellyel a gyártók próbáltak lépést tartani, és a tömeggyártással az eszközök ára csökkent, így elérhetővé vált mindenki számára.

Az lázmérők kiválóan használhatók a beléptetés során, iskolákban, sportcsarnokokban, kórházakban stb. A mérési idő kb. 0,5 - 1 mp. A kijelző nagy méretű, jól látható a mért érték, és a különböző hőmérsékleti státuszokra szín és hangjelzés is felhívja a figyelmet.

Az eszközök + - 0,2 °C pontossággal állapítják meg a mért felület hőmérsékletét.

Könnyűek, így akár egész nap használhatók.