Illatosítók, légfrissítők

LÉGFRISSÍTŐK, ILLATOSÍTÓK

A kategóriában légfrissítők, illatosítók és ezek adagolására alkalmas eszközök találhatók. Az adagolóban használható ilattválaszték igen széles. Általában különböző illatokból összeválogatott keverékek, így szinte egytől-egyig, valamilyen fantázia névre hallgatnak. A termék részletekben megtalálhatók, hogy melyek ezek az összetevők. Elérhetők hajtógázas és hajtógáz nélküli kivitelben, előbbi típusok főként automata adagolóban, utóbbiak pedig manuálisan használhatók. A megfelelően megválasztott illatok alkalmazása egy vendéglátóhelyen, vagy kereskedelmi egységben tovább növelheti a látogatók számát, hiszen egy kellemes illatú környezetben a vendég, vagy vásárló szívesen tölti el az idejét.

LÉGFRISSÍTŐK, ILLATOSÍTÓK JELLEMZŐI

A légfrissítők igen népszerűek. A belterek hangulatának javítására, valamint a a kellemetlen szagok megszüntetésére használják őket. Különböző formákban kaphatók, például spray-k, patronos rendszerek és diffúzorok. Sokféle illatban elérhetők. A különböző virágos, gyümölcsös, fűszeres illatok között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. A légfrissítők használata egyszerű, és bármely helyiségbe azonnal friss illatot varázsol. Ideális megoldást jelent a kellemes és csalogató környezet megteremtéséhez, ezért gyakran használják őket bevásárlóközpontokban. Képes a főzés utáni szagot, a cigarettafüst és a háziállatok szagát is semlegesíteni, elfedni.

AUTOMATA ILLATOSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK

Az automata illatadagolók, más néven automata légfrissítő, vagy aeroszolos adagolók olyan eszközök, amelyek előre meghatározott időközönként illatanyagot bocsátanak ki a levegőbe. Jellemzően kereskedelmi és közösségi terekben, például irodákban, mellékhelyiségekben, szállodákban és éttermekben használják a kellemes és barátságos környezet fenntartása érdekében.

Ezek az adagolók beépített időzítőt használnak, hogy meghatározott időnként juttassák ki az illatanyagot a levegőbe. A légfrissítő illatot áltlában aeroszolos flakonokban tárolják, amit az adagolóba helyezve lehet használni. Az adagoló aktiválásakor illatos permet kerül a levegőbe, amely gyorsan kitölti a rendelkezésre álló teret.

Az automata illatadagolók számos típusban kaphatók, a falra szerelhető egységektől az önálló modellekig. Különféle illatokkal tölthetők, hogy megfeleljenek a legkülönfélébb elvárásoknak is. Számos modell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően állítsák be az illatkibocsátás gyakoriságát és intenzitását.

Összességében az automata illat adagoló használata kényelmes és hatékony módja annak, hogy a beltéri tereket frissen és illatosan tartsuk, anélkül, hogy a felhasználó részéről bármilyen erőfeszítést vagy karbantartást igényeljen.