BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

FASS Natural Green környezetbarát takarítóeszközök

Csillag Z.
2021.06.08 10:52
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

FASS környezetbarát takarítóeszközök

A FASS S.p.A. több, mint 40 éve foglalkozik háztartási takarítóeszközök gyártásával, és az új innovatív technológiáknak köszönhetően már környezetbarát termékek is megtalálhatók a kínálatukban, melyet elérhetővé tettünk a magyarországi fogyasztók számára is.

FASS környezetbarát takarítóeszközök

MITŐL KÖRNYEZETBARÁT?

A FASS Natural Green termékcsalád a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően minimalizálja a környezetre gyakorolt hatást. 

A gyártás során felhasznált alapanyagok

Műanyag váz: legalább 95%-a szelektíven gyűjtött és újrahasznosított polipropilén. Az újrahasznosított műanyag több szennyező anyagot tartalmaz, mint a nyers alapanyag, ezért ezeknek a termékeknek a felülete kevésbé egyenletes. A színe zöld.

Szálak, sörték: szelektíven gyűjtött, újrahasznosított műanyag palackokból és kannákból készülnek, kivétel ez alól azok, melyek színezék tartalma 1 és 5% között van.

Fa nyelek: FSC® MIX minősítéssel rendelkező, ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó fa anyagból.

Fonalak: A mopok gyártásához használt GRS-tanúsítvánnyal rendelkező fonalak a textilgyártás során keletkező maradvány anyagok felhasználásával készülnek.

Csomagolóanyagok: Polipropilénből és FSC® minősítéssel rendelkező papírból készülnek. Ezek a csomagolóanyagok az Aticelca® szerinti C minőségi osztályba tartoznak, és Olaszországban újrahasznosíthatók.

Kartonok: FSC®MIX és FSC® újrahasznosított papírból készülnek

GARANTÁLT MINŐSÉG

A 40 éves gyártói tapasztalatnak köszönhetően a termékek fejlesztésénél a minőség és tartosság mellett, az ergonómiára is nagy hangsúlyt fektettek, így az eszközök hosszú távon is kényelmesen használhatók. A gyártó folyamatosan kutatja a vásárlói igényeket, és fejleszt annak érdekében, hogy a vásárlók elégedett legyenek a a termékek minőségével és használhatóságával.

FASS Natural Green környezetbarát takarítóeszközök

Vásároljon ön is  környezetbarát alapanygból készült takarítóeszközt, hogy óvja a természetet és a fiatal generáció jövőjét.

Tekintse meg FASS termékeinket: