BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

ASZTALDEKORÁCIÓ ÉS ÜNNEPI TERÍTÉK

2021.04.28 13:35
Asztaldekoráció, teríték, szalvéta

Asztaldekoráció és ünnepi teríték

Következő írásunkban az asztaldekorációval és a teríték fontosságával foglalkozunk. A papír asztalterítők, szalvéták, tányéralátétek egyre inkább teret hódítanak a vendéglátóhelyek körében.

ASZTALDEKORÁCIÓ, TERÍTÉK, SZALVÉTA, TÁNYÉRALÁTÉT

AZ ÉTTERMEK ÚJRANYITÁSA

Lassan túljutunk a koronavírus járvány miatt kialakult helyzeten, és újra megnyithatnak a különböző vendéglátóhelyek, pubok, éttermek, rendezvénytermek. A hosszú bezártság után az emberek végre kimozdulhatnak, megtarthatják az ünnepi összejöveteleket, vagy csak egyszerűen beülhetnek valahova egy kellemes étkezésre, italozásra. Az ilyen alkalmakat lehetőleg egy színvonalas helyen szeretnék eltölteni, ahol a kiszolgálás és az ételek mellett a környezet is tökéletes, ez útobbit a megfelelően megválasztott asztaldekorációval még tovább lehet fokozni.

MIT VÁRUNK EL EGY ÉTTEREMTŐL

A finom ételek, és megfelelő kiszolgálás mellett fontos a vendéglátóhely megjelenése is. Szívesebben ülünk be egy tiszta, rendezett és jó megjelenéssel bíró helyre, ahol minőségi, elegáns terítékkel várják a vendéget.
Asztaldekoráció, papír szalvéta, papír terítő, textilhatású szalvéta és terítő

A TERÍTÉK

A korábbi textil terítőket egyre inkább felváltják a papír, illetve a cellulóz alapú textilhatású termékek. Rendkívül sokféle színnel és mintával érhetők el a piacon így tökéletesen illeszthetők a vendéglátóhely színvilágához.
A terítők mellett a papír tányéralátétek használata is egyre népszerűbb, melyekkel megóvható az asztalterítő és az asztal állapota, valamint higiénikus, mivel minden vendég után gyorsan és egyszerűen cserélhető.
A szalvéták nem csak színűkben, illetve mintájukban variálhatók, hanem különböző alapanyagok közül is lehet választani. Az egy, kettő, három és négy rétegű papír szalvéták mellett elérhetők a vastagabb, rugalmasabb és ellenállóbb texilhatású "Punta-Punta" néven ismert, illetve az Airlaid technológiával készült változatok is. Utóbbiakkal még egyszerűbb a dekorálás, hiszen a különféle hajtogatási technikák egyszerűbben kivitelezhetők velük, így még egyedibbé varázsolhatók az asztalok.