BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

KÉZSZÁRÍTÓ VÁSÁRLÁS

2021.03.18 07:41
Kézszárító beszerzésen gondolkodik?

KÉZSZÁRÍTÓ BESZERZÉSEN GONDOLKODIK?

Fontos, hogy a piacon kapható rengeteg kézszárító típus közül az adott környezetnek leginkább megfelelőt válassza, hogy ön, mint üzemeltető és a mosdót használók is elégedettek legyenek. Rövid ismertetőnkkel megpróbálunk segíteni a választásban.

A KÉZSZÁRÍTÓKRÓL

A kézszárító berendezések világszerte egyre népszerűbbé válnak a technika fejlődésének köszönhetően. A ma kapható készülékek áramfelhasználása kisebb, teljesítménye pedig jobb, mint a korábbi típusoké. A fejlettebb kézszárító eszközökben már hepa szűrő, és UV fény fertőtlenítő is található, mely megszűri a beszívott levegőben terjengő baktériumokat, ezzel biztosítva a maximális higiéniát.

Kingwee kézszárító berendezések

TÍPUSOK

Eleinte csak nyomógombbal használható kézszárító készülékek voltak elérhetők a piacon, ezek egyszerűen kezelhető gépek voltak, gombnyomásra működtek és a meghatározott / beállított ideig üzemeltek. Nem sokkal később megjelentek a higiénikusabb, szenzor vezérelt, érintés nélküli eszközök. Ezeknek a kézszárító készülékeknek mérete is sokat változott az elmúlt évek alatt, egyre kisebb, kompaktabb eszközök születtek, melyekre szükség is volt, hiszen a régebbi építésű mosdóknál a gazdaságos helykihasználásra törekedtek a tervezők.

A MEGFELELŐ KÉZSZÁRÍTÓ KIVÁLASZTÁSA


Amikor eldöntöttük, hogy kézszárító berendezéssel szeretnénk felszerelni a mosdónkat, ki kell választanunk a megfelelő típust. Az egyik legfontosabb tényező a környezet ahol használni szeretnénk, mivel különböző eszközre van szükség egy bevásárlóközpontban, illetve egy kávézó mosdójában. A forgalmas helyekre mindenképp a leggyorsabb, leghikiénikusabb, és leginkább strapabíró eszközöket ajánljuk, ilyenek a szénkefe nélküli motorral szerelt légpengés (airblade) kézszárítók. Ezeknek a kézszárító eszközöknek a motorja akár 10 évig probléma nélkül üzemel, hepa szűrővel és UV fertőtlenítővel vannak ellátva, így meggátolják a baktériumok kézfelületre jutását, 7 - 10 másodperc alatt képesek leszáratni a használó kezét. Kevésbé forgalmas helyre, például egy kisebb étterem, vagy kávézó mosdójába elegendő egy olcsóbb, szénkefés motorral szerelt eszköz, ezek kb. 10 - 15 másodperc alatt képesek szárazzá varázsolni az ember kezét, és a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően szintén több évig gond nélkül üzemelhetnek. Iskolák, illetve kevésbé ellenőrizhető mosdókba a rozsdamentes acélból készült vandálbiztos kézszárító berendezéseket ajánljuk, melyek a technológia fejlődésével és az előállítási költségek csökkenésével ma már elérhető áron állnak rendelkezésünkre. Kínálatunkban megtalálhatók extra keskeny kézszárító eszközök is, melyek mérete nem nagyobb egy hajtogatott kéztörlő adagolónál, ezeket kifejezetten szűk mosdókban történő felhasználásra javasoljuk. A ma kapható legújabb kézszárítók nagyon hatékonyak, tehát viszonylag kis energiafelhasználás mellett kiváló szárítási teljesítménnyel bírnak.

FELSZERELÉS


Az kézszárító eszközök szabvány EU dugvillával és szerelési utmutatóval vannak ellátva, így a beüzemelést a háztartási eszközökhöz hasonlóan bárki el tudja végezni, de ezek ellenére a felszerelést bízza szakemberre, különösen akkor, ha nem áll rendelkezésre elektromos aljzat.

Reméljük, hogy rövid írásunk segít a választásban, ettől függetlenül örömmel állunk rendelkezésére, hogy a felhasználási környezetnek leginkább megfelelő kézszárítót ajánlhassuk.