BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Napi küzdelem a kezünkre rakódott szennyeződés eltávolítására

Csillag Z.
2021.08.17 13:18
Dreumex ipari kéztisztító

Unja már az állandó küzdelmet, amit azért vív, hogy eltávolítsa a kezére rakódott szennyeződést?

A makacs szennyeződés eltávolítása nem egyszerű. Amikor a normál folyékony szappan már kevésnek bizonyul, akkor szükség lehet valami hatékonyabbra. Ilyen fokú szennyeződés eltávolásához ipari kéztisztító szükséges. Nem mindegy, hogy milyen készítményt használ az adott szennyeződésre, ezért segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Ipari kéztisztító

Mitől ipari és miért nevezzük ipari kéztisztítónak?

Az első ipari kéztisztító termék megjelenése nagyjából a 19. század végére tehető. Az iparnak szüksége volt egy a szappannál erősebb készítményre, mely képes eltávolítani az olyan makacs szennyeződéseket, mint például az olaj, zsír, vagy festék. Mivel ezekkel leginkább az iparban találkozunk, innen ered a megnevezés is.

Az ipari kéztisztító fejlődése

A legelső ipari kéztisztító por állagú szappan volt, mely ugyan hatékonyan távolította el a szennyeződést, de szörnyen megviselték a használó kezét a súrlódó szemcsék. A tisztító készítményt általában nagyobb méretű vödörben helyezték el, és többen használták, ami higiénikusnak nem igazán volt nevezhető. A negatív hatások elkerülése végett a dolgozók különféle megoldásokkal kísérleteztek, például, petróleum, homok és benzin felhasználával, melyek ugyan jóval hatékonyabbnak bizonyultak a normál porított szappannál, de ugyanúgy megviselték a bőr felületét. Az 1940-es évek közepén még paraffin-kerozin tartalmú készítmények voltak a meghatározók, melyek a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a ma is kedvelt, folyékony állagú, súroló hatású készítményekig fejlődtek.

Dreumex ipari kéztisztító

Az általunk forgalmazott ipari kéztisztítók legnagyobb múlttal rendelkező gyártója a Dreumex, mely 1949. óta folyamatosan bővíti kínálatát, fejleszt, hogy a munkások keze ne csak tiszta, de egészséges is legyen. A holland cég világszínvonalú termékei már több, mint 50 országban vannak jelen. A dreumex ipari kéztisztító és kézápoló termékek széles palettájával látjuk el partnereinket és megrendelőinket. A termékek főként üzemi felhasználásra készültek és komoly adagoló rendszerrel használhatók, de elérhető néhány háztartási használatra alkalmas ipari kéztisztító is a áruházunkban. Az innovációnak köszönhetően ma már olyan kéztisztító adagoló berendezések is rendelkezésre állnak melyek 100%-ban képesek kiüríteni a töltőanyagot, így is biztosítva a fenntarthatóságot és mérsékelve a keletkező hulladék mennyiségét. A prémium minőségű termékek patronos rendszerben használhatók, így garantálva az állandó minőséget, és a problémamentes használatot. Modern szenzor vezérelt ipari kéztisztító és kézvédő krém adagoló pedig maximális higiéniát garantálnak. Cégünk két fő termékcsaládot forgalmaz az egyik a Special, mely oldószermentes és természetes súroló anyagokat tartalmaz, közepes és erős szennyeződések például kenőanyagok, dízel, fékfolyadék, cement és rozsda eltávolítására, a másik pedig a Plus mely oldószeres és erős szennyeződésekhez használható, mint például kátrány, zsírok, zsír, olaj, festék, ragasztó és lakk.

Dreumex professzionális ipari kéztisztító

A Dreumex kéztisztító termékei között biztosan megtalálja azt, amelyikkel hatékonyan távolíthatja el azt a szennyeződést, amivel nap mint nap találkozik.

Tekintse meg Dreumex professzionális ipari kéztisztító választékunkat az alábbi linkre kattintva.