BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Munkavédelmi termékek az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában

Csillag Z.
2021.09.07 13:47
Munkavédelmi termékek

Munkavédelmi termékek az Alpha-Dent Higiénia Kft. kínálatában

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. folyamatosan bővíti kínálatát, és igyekszik minden, a higiéniával kapcsolatos termékkörben megoldást nyújtani. Így van ez a munkavédelmi termékekkel is. Legyen szó, elsősegély termékekről, vagy egyéni védőfelszerelésről cégünknél a legtöbb alap termék megtalálható. Ami esetleg nincs a palettán, az pedig belátható időn belül beszerezhető.

Munkavédelmi termékek

Munkavédelemről néhány szóban

Röviden: a munkavédelem a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását jelenti. A munkavédelem célja a szervezetten munkát végzők egészségének, munkavégző képességének megóvása, és a munkakörülmények humanizálása. A személyi és tárgyi feltételeket olyan módon kell megteremteni, hogy megelőzhessük a munkabaleseteket és a foglalkozással összefüggő megbetegedéseket.

Higiéniával kapcsolatos munkavédelmi termékek

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. elsősorban a higiéniához és egészségügyhöz köthető munkavédelmi termékeket forgalmaz. Ilyenek az alábbiak.

Egyszerhasználatos gumikesztyűk

Az egyszer használatos gumikesztyűk rendkívül sokfélék lehetnek. Léteznek steril és nem steril típusok, előbbiek műtétekhez, utóbbiak pedig orvosi vizsgálatokhoz és egyéni védőfelszerelésként használhatók. Állandó készlettel jelenleg az utóbbi, vizsgáló kesztyűkből rendelkezünk, de igény esetén lehetőség van steril változatok beszerzésére is. Anyaguk szintén különböző. A legismertebbek a latex és a nitril alapanyagból készült termékek. Púderezett és púdermentes belsővel is elérhetők választékunkban. A nitril kesztyű nem allergizál, mivel latex és púdermentes, kevésbé hajlamos a szakadásra, ellenállóbb, mint a latex vizsgálókesztyű. Az egyszerhasználatos kesztyűk a háztartásban is jó szolgálatot tehetnek, például a takarítás során, kellő védelmet nyújtanak a tisztítószerek káros hatásaival szemben, vagy karbantartás munkák során, ahol olajjal, zsírral találkozik az ember. Minden kesztyűn található egy minősítő jelzés, mellyel bekategorzálható a felhasználás fajtája. Erről a vásárlás előtt mindenképpen érdemes érdeklődni, ha például speciális területen kívánjuk használni.

Egyszerhasználatos ruházat

Egyszerhasználatos látogató köpenyek, vendégköpenyek is megtalálhatók kínálatunkban, ezek vékony polipropilén anyagból készülnek, céljük a viselt ruha tisztaságának megörzése, valamint a városi ruházaton bevitt szennyező anyagok benntartása. Főként fehér színben, patentos és zipzáros kivitelben találhatók meg áruházunkban.

Elérhetők továbbá cipővédő lábzsákok is, melyek az utcai cipőre húzvva meggátolják a szennyeződések tiszta térre történe bevitelét, illetve védik a lábbelit a különféle szennyező anyagoktól. Univerzális méretűek, gumiszalaggal rögzülnek a viselő lábfején. Többféle anyagból is készülhetnek, például PE, CPE, vagy HDPE.

A hajhálók, vagy egészségügyi csíksapkák funkciója az előző két termékhez hasonló, felfogják a viselő lehulló hajszálait, valamint védik a hajat a különféle szennyeződésektől. Kényelmes vékony polipropilén anyagból készülnek és gumis szegéllyel rögzülnek.

Egyszerhasználatos köpeny, csíksapka, lábzsák

Szájmaszkok

Kínálatunkban megtalálhatók az egyszerű 3 rétegű orvosi szájmaszkok és a komolyabb védelmet garantáló FFP2 védelmi szinttel rendelkező termékek is. Egyik maszk sem nyújt 100%-os védelmet, de viselésükkel csökkenthető a bakteriális és vírusos fertőzés esélye. Az FFP2 -es maszkok 95%-os hatékonysággal szűrik meg a levegőben terjedő részecskékeket így rendkívül hatékonyan használható vírusos időszak alatt. Jó szolgálatot tehetnek poros környezetben, például barkácsolás, vagy szóró eljárásos festés közben. Védenek a levegőbe permetezett tisztítószerek ellen is. Törekedjünk rá, hogy csak CE jelöléssel rendelkező terméket vásároljunk. Egy maszkot egészségünk megörzése érdekében lehetőleg csak egyszer használjunk, ugyanis a külső részén felfogott baktériumok a levételt követően kezünkre jutathatnak és így a szervezetünkbe, kivétel ez alól a háztartásban, barkácsolás közben végzett munka, ott az FFP2 -es maszkok akár többször is felhasználatók, egészen addig, amíg szennyeződéssel nem telítődik.

Elsősegély termékek

A munkavédelemhez tartozik az elsősegélynyújtás is melyhez a PLUM termékeket ajánljuk. A palettán megtalálható minden, ami a nem kívánt baleset bekövetkezését követően az egészség károsító hatás elhárításához használható. Ilyenek például a különféle sebtapaszok, vízálló, rugalmas és ellenőrző eszközzel kimutatható fémszálas kivitelben. Nyomókötések, szemkimosók, égési gélek többféle kiszerelésben. Komplett elsősegély állomások melyek tartalmazzák az előbbi termékeket valamilyen formában. A PLUM termékek minősége egyedülálló a magyar piacon, ezért bátran ajánljuk termeléssel, gyártással, feldolgozással foglalkozó cégeknek, valamint irodáknak is, hiszen a veszély mindenütt jelen van, legyen szó forrázásos, vagy komolyabb, vérzéssel járóról balesetről.

Plum elsősegély termékek

Munkavégzés előtti kézkrém, és munkavégzés utáni kézkrém

A különféle krémek jó szolgálatot tehetnek bőrünk egészségének megörzése érdekében. A munkavégzés előtti kézkrémek a munka folyamat során nyújtanak védelmet a különféle vegyi anyagok káros hatásaival szemben. A munkavégzés utáni kézkrémek, pedig a kéz ápolásában, sejtregenerálásban és hidratálásban játszanak fontos szerepet.

Munkavégzés előtti kézkrém, munkavégzés utáni kézkrém

A megfelelő munkavédelmi termék kiválsztásával kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Tekintse meg termékeinket az alábbi linkre kattintva:

https://alphadenthigienia.hu/sct/121316/Munkavedelmi-termekek