Munkavédelem, munkvédelmi termékek

MUNKAVÉDELEM, MUNKAVÉDELMI TERMÉKEK

Munkavédelmi termékeink között megtalálhatók különféle latex, nitril és vágásálló kesztyűk, 3 rétegű és FFP2 -es maszkok, lábzsákok, kötények, illetve a PLUM munkavédelmi és elsősegély eszközök, szemöblítők, sebtapaszok stb. A munkavédelmi eszközök védik a használót, és közvetlen környezetét a nemkívánatos hatásoktól, például a személyi védőeszközök kesztyűk, maszkok, a különböző bakteriális, és vírusok okozta fertőzésektől. Az elsősegély termékek a már bekövetkezett személyi sérülések, pl. szemirrittáció enyhítésére, szúrt, vágott sebek vérzésének elhárítására szolgálnak.

A MUNKAVÉDELEM FONTOSSÁGA

A munkavédelmi termékek minden esetben a felhasználót hivatottak megvédeni a lehetséges sérülésektől. A kialakult sérülések ellátására, a sérülések súlyosbodásának megelőzésére szolgálnak. Sokféle veszély leselkedik a dolgozókra egy ipari létesítményben. A Plum munkavédelmi termékek professzionális megoldást kínálnak a munkahelyi körülmények során keletkező vágási, égési sebekre, illetve szemsérülések gyors kezelésére. A szakszerű ellátást végző személy megérkezéséig a sérülést hivatottak mérsékelni.

MUNKAVÉDELEM, MUNKAVÉDELMI TERMÉKEK KÍNÁLATUNKBAN

Kínálatunkban megtalálható a Plum sérülést megelőző és ellátó termékek széles választéka. Sebtapaszok különféle formában és kiszerelésben. Kimutatható fémszálas, vízálló, és rugalmas kivitelben. Szemöblítő folyadékok kisebb és nagyobb űrtartalommal, valamint komolyabb sérülések ellátására szolgáló nyomókötést és elsősegély készletek.

Egyéni védőeszközök is részét képezik a választékunknak.

A 3 rétegű és FFP2 szájmaszkok kellő hatékonysággal óvják a felhasználót a különböző fertőzésektől. Kiválóan használhatók poros munkakörülmények között is.

A latex és nitril gumikesztyűk nem csak a fertőzések, hanem a bőr állagának megörzésére is szolgálnak. Olyan munkakörülmények között is használhatók, ahol a kéz felületét vegyi anyagok károsíthatják.

A vizsgáló személyzet által használt cipővédők és hajhálók védik a beteget a lehulló hajtól és szennyezőanyagoktól, valamint a tiszta terek állapotána megörzésében is használhatók.

A munkavégzés előtti és utáni kézkrémek jó szolgálatot tehetnek az erősen szennyező és irritáló anyagokkal szemben. Előbbi a munkavégzés megkezdése előtt használatos. Védőbevonatot képez a kéz felületén. Így meggátolja a vegyszerek, és a szennyező anyagok bőrbe jutását, és elősegíti a könnyebb eltávolításukat. A munka végeztével a kéztisztítást követően a munkavégzés utáni kézkrémek használata javasolt, hogy visszaállítsa a bőr eredeti állapotát.