Elsősegély termékek, Plum, Acitomedic, Cederroth

Elsősegély termékek, Plum, Acitomedic, Cederroth

A kategóriában PLUM, Actiomedic, Cederroth elsősegély és bőrvédelmi termékek találhatók. A munkahelyi balesetek a gazdaság valamennyi ágazatát érintik. Mind a munkavállalók egészsége, mind a zökkenőmentes termelési folyamat érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni a balesetek megelőzésére, illetve a megfelelő elsősegély biztosítására. Az elsősegély állomások elengedhetetlenek a biztonságos és egészséges munkahelyi környezet fenntartásához. Egy ilyen rendszerben megtalálhatók az alapvető eszközök, melyek egy baleset során felmerülő egészségkárosító hatások megszüntetésére szolgálnak. Különböző szemkimosók, sebtapaszok, égési gélek, nyomókötések stb. A munkahelyi környezetben fontos a megfelelő bőrvédelem is, melyet munkavégézés előtti, illetve munkavégzés utáni kézkrémekkel lehet a legjobban biztosítani.

A különböző munkahelyi környezet és a dolgozók köre, különféle elsősegély eszközöket kíván. Vannak olyan területek ahol például a normál sebtapaszok nem használhatók, csak a speciális fémszálasak, melyeket fémdetektorral ki lehet mutatni. Szemöblítőből is kétféle típus létezik, a PH Neutral termékek semelegesítik a savakat és lúgokat, míg a sima steril szemöblítők a fizikai szennyeződések, idegen testek eltávolítására használhatók első sorban. A munkavégzés előtti kézkrém folyamatosan védelmet nyújtanak a teljes munkafolyamat alatt, meggátolják az irritáló anyagok bőrbe jutását, egyfajta folyékony védőpajzsot alkotva (folyékony kesztyűnek is nevezik őket). Víz, illetve olajtaszító hatásukkal több órás védelmet nyújatank. Az PLUM elsősegély állomásokkal nagyban csökkenthető a munkahelyi balesetek során bekövetkező egészségkárosodások, ezért kifejezetten ajánlottak ipari létesítményekbe, műhelyekbe, feldolgozó egységekbe stb.

A Plum megbízható, minőségi termékeket bíztosít a elsősegély ellátáshoz. A gyártó története egészen az 1860 -as évekig nyúlik vissza. Kezdetben higiéniai termékek, különféle kézmosók, és kézápoló készítmények gyártásával foglalkozott. A termékportfóliót 1997-ben egészítették elsősegély termékekkel, szemkimosókkal, és ragtapaszokkal. A folyamatos innovációnak köszönhetően újabb és hatékonyabb termékekkel bővül a termékkínálat.