Egyszerhasználatos köpeny, hajháló

Egyszerhasználatos köpeny, hajháló

A kategóriában egyszerhasználatos köpeny, hajháló és egyéb ruházat található. Az látogató köpeny, vagy vendég köpeny egy vékony polipropilén szálakból készített fedő ruházat, melyet az utcai ruhára kell felvenni, egyrészt, hogy megvédjük azt, másrészt, hogy az utcáról ne vigyünk be szennyeződést az adott egészségügyi intézménybe, vagy élelmiszeripari üzemben. Az általunk forgalmazott egyszerhasználatos köpeny két féle vastagságban, patentos, illetve zipzáros kivitelben érhető el. A méretek L -től XXL-ig választhatók. Az áruházunkban kapható látogató köpenyek színe fehér, ezekből tartunk készleten, de egyéb szín rendelésére is van lehetőség.

A hajháló, vagy egészségügyi csíksapka ugyanezt a célt szolgálja. A lehulló hajszálak problémát okozhatnak mind az egészségügyi intézményben, mind pedig az élelmiszeripari üzemben. A vékony hajháló egyaránt véd és jól szellőzik.

Mind az egyszerhasználatos köpeny, mind pedig a hajháló kiváló minőségű és folyamatos védelmet biztosít a használat során, miközben kényelmes a viselete.

Nézet:
Sorrend: