BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS BONUS ESZKÖZÖKKEL

2024.04.17 10:55
Bonus háztartási tisztítószerek

Tavaszi nagytakarítás a Bonus eszközökkel

Tisztítsuk meg otthonunk minden kis szegletét a több, mint 25 éves tapasztalattal gyártott Bonus takarítóeszközökkel. Blogunkban részletezzük a tavaszi nagytakarítás során megcélzott területeket és a használni kívánt eszközöket.

Takarítást igénylő területek és az ezekhez használt eszközök

A Ez az időszak általában az évszakváltásra való felkészülés része, amikor az emberek alaposan kitakarítják otthonukat, megszabadulnak a felesleges dolgoktól, és frissítik a környezetüket.

Takarítás közben elsősorban kezünk és bőrünk védelmét kell figyelembe vennünk, melyekhez tökéletes megoldást nyújtanak a Bonus gumikesztyűi, melyek több méretben is elérhetőek a komfortosan végzett takarítás érdekében.

A takarítás során érdemes minden helyiséget alaposan áttörölni és portalanítani, beleértve a padlókat, a bútorokat, a falakat és a mennyezetet is. Ehhez a problémához a Bonus univerzális törlőkendői vagy az univerzális mikroszálas törlőkendői a legalkalmasabbak, mivel rugalmas anyaguk miatt bármilyen felület megtisztítását megkönnyítik és egy pár másodperces öblítést követően újra tisztán használhatóak a különböző szennyeződések eltávolítására. Ízlés szerint különböző színekben is megtalálhatóak.

Az ablaktisztítás elengedhetetlen pontja a tavaszi nagytakarításnak, ugyanis ekkor tisztítjuk meg ablakainkat a télen lerakódott szennyeződésektől, a maximális tisztaság és átláthatóság elérésében segítségünkre lehet a Bonus mikroszálas üvegtörlő kendője.

Mindennapi életünk része a konyha területe is, amely a változatos felületek miatt egy igen kényes területe a háztartásnak. A Bonus karcmentes mosogatószivacsai segítenek megőrizni edényeink állapotát és meghosszabbítják élettartamukat. A formázott mosogatószivacsokkal a macerássabb edények is könnyen elmoshatóak, szivacsos törlőkendőkkel pedig a vízköves területek vízkőtelenítése során jelenthetnek segítséget. Ha komplex megoldást keresünk, hogy a konyha minden területén fellépő szennyeződést könnyedén távolíthassuk el, akkor a Bonus Kitchen Smart Pack terméke a tökéletes választás, mely tartalmaz: 1x MicroSCRUB, 2x PowerSCRUB, 1x INOX Maxi dörzsi, 2x formázott DUO szivacsot.

A vízkő a fürdőszobában is nagy mennyiségben megtalálható, a tiszta felület elérése érdekében a Bonus fürdőszoba szivacsa egy ideális választás.

A padló megtisztításában szintén komplex megoldást nyújt a Bonus felmosó szettje, mely tartalmaz egy 11L-es csavaró kosarat, egy 120 cm-es felmosónyelet és egy 160gr-os softmop felmosófejet.

A Bonus termékeivel a tavaszi nagytakarítás is könnyedén elvégezhető.
Bonus - Just where it's needed