BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Nedves háztartási tisztító kendők

Csillag Z.
2022.02.21 11:10
Nedves törlőkendő

Nedves háztartási tisztító kendők

Az előre átitatott kendők gyors és hatékony tisztítási megoldást kínálnak otthonunkban. Nincs szükség külön tisztítószerre és az adott felület tisztításához megfelelő kendőre. A munka végeztélvel a kendő a szemétbe kerül.

Gyors és egyszerű megoldás otthonunk tisztántartására

Felület tisztító nedves törlőkendők

A különböző felület tisztításához különböző készítményekre van szükség. Más fajta összetevőkkel rendelkező szer szükséges a fürdőszoba és a konyha tisztításához. Ha minden felületre különböző szert és kendőt szeretnénk használni, akkor igencsak nagy méretű tároló helyiséggel kell rendelkezzünk. A másik megoldás, ha nedves tisztító kendőt használunk. Ezek a kendők pontosan akkora méretűek, amekkorára az adott tisztítása folyamat elvégzése szükség van és a szennyeződés eltávolításához használandó tisztító folyadékkal vannak átitatva. A csomagolás visszazárható így nem szárad ki, a lapok egymásba hajtogatásával pedig rögtön elérhető a következő darab miután az elsőt kihúztuk a helyéről.

A nedves törlőkendők legnagyobb előnye az egyszerű, és gyors használat. Nem kell bajlódnunk az adott tisztítószer megfelelő koncentrációjú oldatának elkészítésével, és a kendőre juttatásával. A készre kevert szórófejes készítmények pedig a permetezési eljárás miatt károsíthatják légzőszerveinket. Az előre ittatott kendőknél ez a veszély nem áll fenn. A nedves törlőkendők kis helyen elférnek így akár a felhasználás helyén is tárolhatjuk őket, például a konyhaszekrényben, vagy a mosdószekrényben.

Léteznek speciális kendők kifejezetten a konyha, fürdőszoba, bútor tisztítására melyek az adott szennyeződés (zsír, vízkő stb.) eltávolításához és a felület ápolásához megfelelő tisztító folyadékkal lettek átitva. Elérhetők úgynevezett univerzális kendők, melyek a napi takarítási folyamatok ellátására készültek, például a konyhapultról a morzsa letörlésére, vagy a bútorokról történő por eltávolítására, ezek készülhetnek antibakteriális összetevőkkel is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a makacs szennyeződések eltávolításához, melyek régóta a felületen száradnak ezek a nedves törlőkendők kevésnek bizonyulnak. A rászáradt szennyeződést fel kell lazítani, ezért elengedhetetlen azok áztatása a megfelelő készítménnyel.

A nedves tisztítókendők tehát kiválóan használhatók a rendszeres takarítás során, egyszerű a használatuk és azonnal rendelkezésre állnak, kevés helyet foglalnak.

Nedves törlőkendő, bútortisztító kendő, fürdőszobai tisztítókendő, konyhai nedves törlőkendő

Nedves kendők kéz és testfelületre

A nedves törlőkendők elérhetők kezünk és testünk tisztántartására is. Van olyan szituáció, amikor nem áll rendelkezésre mosdó helyiség, hogy kezünket megmoshassuk, erre kínál megoldást a visszazárható tasakba csomagolt nedves kéztisztító törlőkendő. Kis helyet foglalnak így táskánkban, vagy akár zsebünkben is elfér. Hatékonyan távolítja el a kezünkre rakódott szennyeződést, és gyorsan megszárad. Nincs szükség öblítésre sem. A nedves toalettkendőt kifejezetten a kényes területek ápoló tisztításra fejlesztették ki. Ezek általában vízben feloldódó anyagból készültek, hogy a toalettbe dobva nem okozzan dugulást. Ápoló aloe vera kivonatot tartalmaznak, hogy ne szárítsák a bőrt.

Nedves törlőkendő kézre és testre



Legyen szó bármilyen tisztítási feladatról, jó ha van a lakásban ezekből a nedves törlőkendőkből. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző felületre szánt termékekre.

Tekintse meg szemetes kuka kínálatunkat az alábbi linkekre kattintva.

https://alphadenthigienia.hu/spl/152846/Nedves-torlokendok

https://alphadenthigienia.hu/spl/905320/Fertotlenito-kendo

További információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal.