BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Celtex Omnia Labor adagoló rendszer a maximális higiéniáért

Csillag Z.
2021.10.07 13:47
Omnia Labor innovatív ipari papírtörlő adagoló rendszer

Helyszűkében van, vagy csak egyszerűen nem akar folyamatosan a papírtörlő tartó újratöltésével bajlódni? Itt a megoldás.

A Celtex új, innovatív adagolórendszere megoldást kínál a fenti problémákra. Hatalmas kapacitása ellenére kis helyet foglal el a munka területen. Higiénikus és hibamentesen üzemeltethető.

Válassza a Celtex Omnia Labor adagolót orvosi rendelőjébe, vagy professzionális konyhájába

Mivel ad többet az Omnia Labor, mint az eddig ismert papírtörlő adagoló rendszerek.

Az ipari tekercses adagolók túlságosan nagy helyet foglalnak el a munkaterületen. Ahhoz, hogy a munka megállás nélkül haladjon, elegendő mennyiségű papírra van szükség, viszont ennél a típusnál a mennyiséget leginkább a tekercs átmérője határozza meg.  A nagy méretű tekercsekhez, nagy méretű adagolóra van szükség.
Az Omnia Labor adagolója nem sokkal nagyobb, mint egy hajtogatott kéztörlő adagoló, mégis kiválóan használató a nagy méretű hajtogatott lapokból álló papírtörlő adagolására. A papír vastagabb az átlagosnál, és a kiváló alapanyag felhasználásnak köszönhetően rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik.
Ez az innovatív rendszer rendkívül megbízható, a hajtogatott kéztörlő adagolók egyszerűsége párosul az ipari törlő tartók hatalmas kapacitásával. Többé nem kell aggódni a beragadó, elfogyó papír miatt, a laponkénti adagolással pedig csökkenthető a pazarlás.


A termékcsalád bemutatása

Az Omnia Labor termékcsaládban háromféle tartó található, kettő zárt és egy nyitott rendszer. A fehér zárt adagolót konyhákra és egészségügyi intézményekbe ajánljuk, ahol fontos a maximális higiénia és nem okoz különösebb gondot az utántöltéssel járó nyitás zárás, ennek a típusnak az adagoló nyílása antimikrobiális segédanyagokkal lett kiegészítve, hogy még inkább minimalizálja a keresztfertőzések esélyét. A kék zárt, illetve nyitott fém rendszer tökéletesen használható például műhelyekben, ahol nagy mennyiségű papír fogy és fontos az egyszerű kezelés. Sötét színűknek köszönhetően kevésbé kényesek, a masszív fém szerkezetű változat pedig ellenálló a külső behatásokkal szemben. A műanyag változathoz külön megvásárolható egy masszív fém asztali állvány, melynek segítségével bárhova elhelyezhető a munkaterületen.

Omnia Labor konyhai kéztörlő adagoló

 

 Celtex Omnia Labor fehér adagoló

cikkszám: 92170

méret: 285x325x175 mm

felhasználás: egészségügyi intézmény, élelmiszeripar

megjegyzés: antimikrobiális adalékanyag tartalom az adagoló nyílásnál (maximális higiénia)

HACCP irányelveknek megfelel

 Celtex Omnia Labor kék adagoló

 

cikkszám: 92160

méret: 285x325x175 mm

felhasználás: ipar, műhelyek

Sötétkék színű, így kevésbé érzékeny a koszolódásra

 Celtex Omnia Labor kék fém tartó

 

cikkszám: 91160

méret: 285x325x175 mm

felhasználás: ipar, műhelyek

Sötétkék színű, így kevésbé érzékeny a koszolódásra, a fém szerkezet pedig ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben

Omnia Labor konyhai kéztörlő adagoló


A töltőanyagok között biztosan megtaláljuk az elvárásainknak leginkább megfelelőt. Négy féle papírtörlő közül választhatunk. Kétféle fehér, tiszta cellulóz termék, melyek közül az egyik 2 rétegű a másik pedig 3, egy kék színű 3 rétegű cellulóz, valamint egy újrahasznosított E-Tissue alapanyagból készült papír. Mindegyik lapmérete 25x30 cm, mely optimális bármilyen munkára, ez a maximális méret, ami az Omnia Labor adagolókban használható. Vastag, jó nedvszívó képességgel rendelkező papírtörlők, nagy mennyiségű folyadék felszívására alkalmasak.
 

 Celtex Omnia Labor papírtörlők

Cikkszám 77800 77830 77850 77870
Réteg 2 3 3 2
Alapanyag tiszta cellulóz tiszta cellulóz kék cellulóz E-Tissue
Kiszerelés 300 lap / csomag 210 lap / csomag 230 lap / csomag 300 lap / csomag
Gyűjtő 8 csomag / karton 8 csomag / karton 8 csomag / karton 8 csomag / karton

A Celtex ezzel az új innovatív rendszerrel az ipari tekercses törlőkendők és a hajtogatott kéztörlők közötti rést kívánja betölteni. Jó rendszer, egyszerű, problémamentes működéssel. Optimális papírtörlő mérettel, kiváló helykihasználással és gazdaságos papír felhasználással.

A rendszer promócióban lesz elérhető, három karton töltőanyag vásárlása mellé egy darab adagolót biztosítunktérítésmentesen.

További információért forduljon kollégáinkhoz bizalommal.