BLOG, HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Professzionálisan felszerelt mosdóval várná vendégeit?

Csillag Z.
2021.09.07 13:47
Modern mosdó kivitelezés

Szeretné, ha vendégei elégedetten távoznának vendéglátóegysége mosdójából?

Az Alpha-Dent Higiénia Kft. higiénia adagoló kínálata bőséges, így bárki megtalálhatja számára a legmegfelelőbb termékcsaládot. Mi most összeállítottunk egy, a teljes mosdó professzionális felszereléséhez megfelelő termékpalettát. Ezeket az adagolókat és készülékeket nyugodt szívvel ajánljuk, biztosan nem fog bennük csalódni, és vendégei is elégedetten távozhatnak vendéglátóhelye mosdójából.

A mosdó felszereléséhez szükséges eszközök

Nézzük meg, hogy pontosan milyen eszközökre is van szükségünk a mosdónk hiánytalan felszereléséhez.

Toalettpapír adagoló

A választásunk a Mar Plast Linea Skin hajtogatott toalettpapír adagolóra esett. Több előnye is van a szokványos tekercses tartókhoz képest. Az első és legfontosabb egy jó megjelenésű mosdó kialakításánál a dizájn. Letisztult modern megjelenésével bármilyen toalettben jól mutat. A laponkénti adagolásnak köszönhetően nincs többé pazarlás. Viszonylag kis méretével (328 x 135 x 165 mm) bármilyen szűk toalett kabinban jól használható. Az olasz gyártó 2 év garanciát vállal a termékre, mely szintén egy nem elhanyagolható tényező.

Termékadatlap


Wc kefe

Folytassuk a WC kefe tartóval, rendkívül sok féle termék érhető el a piacon, az olcsó gagyiktól a minőségi, kiváló megjelenésű termékekig. A választásunk itt is a Mar Plast márkára esett. Az olasz gyártó ebben a kategóriában is nagyot alkotott a Linea Skin megnevezésű termékével. Stílusosan ívelt forma, falra rögzíthető tartó, a kefe feje, pedig külön cserélhető az elhasználódást követően.

Termékadatlap


Intim tasak adagoló

Folytassuk az illemhely körüli egyéb kiegészítő termékekkel. Ilyen például az intim tasak tartó. Szintén egy olasz termékről van szó, de ez nem a Mar Plast -tól származik. A Packing90 által készített intim hulladékgyűjtő zacskó adagoló a kis méretének köszönhetően bárhova felszerlhető. A tartóba méretpontos PE tasak csomag helyezhető, melyek a hajtogatott formának köszönhetően egyesével húzhatók ki az adagolóból. 

Termékadatlap


Intim hulladékgyűjtő szemetes

Az intim tasak adagoló mellé, jó ha van egy speciális szemetesünk is. A Mar Plast intim hulladékgyűjtője 8L-es mérete elegendő a specilális hulladék tárolására. Fényes fehér színével és letisztult formájával jól párosítható egyéb higiéniai kiegészítőkkkel. Speciális, jól zárodó billenőfedéllel van ellátva.

Termékadatlap


Folyékony szappan adagoló

ASZA1000 automata szappan adagoló

A higiénikus kézmosáshoz elengedhetetlen egy szappan adagoló, és ha a mosdónk modernizálása a cél, akkor miért ne választanánk egy automata érintés nélküli eszközt, ami ráadásul variálható a felhasznált kézmosószer adagolás módjának tekintetében. A készülék alapesetben folyékony szappan adagolásra alkalmas pumpával van szerelve, viszont külön vásárolható hozzá habosító fej, melynek segítségével habszappannal is használható az eszköz. További előnye a készüléknek az adagolás mennyiségének állítása. 1000 ml-es tartálya bármilyen kannás szappannal feltölthető. Amennyiben fali elektromos aljzattal is elérhető a helyiségben, akkor egy adapter segítségével elemek nélkül is üzemeltethető, ha nincs az sem baj. Az alacsony energiafelhasználású motornak köszönhetően akár 80.000 használatot is bír ugyanazzal az elemmel.

Termékadatlap


Elektromos kézszárító

A kézszárító helyett választhattunk volna egy automata papírkéztörlő adagolót is, azonban a kézszárító mellett szól, hogy nem keletkezik hulladék, így nincs szükségünk külön szemetesre, valamint nem kell papírral tölteni az adagolót, tehát nincs vele állandóan dolgunk. A termékpalettánkon elérhető legmegbízhatóbb és legfelszereltebb típusra esett a választásunk. Az AK2030 -as airblade kézszárító akár 7 mp alatt képes szárazzá varázsolni a felhasználó kezét. A kijelzőn jól követhető a szárítás ideje. Ez a típus abszolút veszélytelen a levegőben terjedő kórokozókat figyelembe véve. Dupla hepa szűrője és UV fény fertőtlenítője elpusztítja a baktériumok 99%-át. A kínai gyártó 3 év garanciát vállal a termékre, ennek egyik oka a magas minőségű anyagfelhasználás, a másik, pedig az, hogy ez a típus szénkefe nélküli motorral van szerelve, ami akár 10 évig gond nélkül üzemel.

Termékadatlap


Nagyjából így fest egy az általunk elképzelt modern mosdó, természetesen mindenkinek eltérő az ízlése, és lehet, hogy a kézszárító helyett inkább a papír kéztörlőt, a hajtogatott toalettpapír helyett pedig a tekercseset részesíti előnyben. Az általunk kínált portfólióban több gyártó terméke is megtalálható, mi ezek közül a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű termékeket válogattuk össze úgy, hogy megjelenésükben egymással harmonizáljanak.

Fordulj kollégáinkhoz bizalommal, szívesen segítenek a megfelelő eszközök kiválasztásában.